KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

hoş bulduk güzelim iyilik vallah annemleri bekliyorum msne gırıcemde bıraz sonra.sen nasılsın?
saol tatlım çalışıyorum napim ev iş güç koşturmaca işte.Allah oğluşunu sana bağışlasın tatlım.
Annen gelip oğluna baksın diye mi bekliyosun?msn niye girmiyosun?
senin şu pamuk tıkama olayına bayılıyorum heryere bi pamuk tıkıyalım ne güzel olur

hosbulduk kelebegim napiyorsun

niye calisiyormusun ????
napim rabişim çalışıyom yaz moduna girdim hiç çalışasım da yok ya neyse
kızlarr herkes ilk gecesini anlatsa meselaaa üstün kötü şöyle az gülsek

yooooww olmas
benimki pek komik değildi
çocukluk yaramazlıklarımızdan bahsedebiliriz mandiş anlatmaya başlamış mesela

anlat anlat anlat anlat
ya şaka kız bıldıyın ılk gece işte oldu bıttı maşallah
ben utanirimmm

ALLAH bagislasin canim benimde 10 aylik kizim var önceden cok uykusuzdu düzeni simdi MASALLAHI var anasi gibi uykucu oldu cikti
allah bagışlasın canım.bızımkının duzenı deyişyor vallah ya bi bakarsın iyi uyuyr bir bakarsın hıc..gece hala süt iciriyırum
iiim ofeliya oğluşun neler yapıyor
unutma ofeliya arada kendimi hatırlatmak adına çıkarım karşına

napsın teyzesi büyüyor işte yaza sünneti var,evet canımarada goruyorum ben seni zatenn

aileye bak hizaya gel

kolay gelsin şekerim.cok tşkederim.yok ya annemler yurtdışında msne gırmelerını beklıyorumda ondan dedım
hoşgeldiniz yeni gelen hatın gızlar. rabia,güzel havalı seksü, ofelya

kertenlekle bahsine nedersin canım
hoş bulduk canım
ya ozmn ilk gecesini hatırlamayan tek ben varım uyuya kaldıkkk

nasıl yanı uyudunuz mu?

kizlar hangi hayvandan bahs ediyorsunuz fransiz kaldim :44::44:

Son düzenleme:
hayvan işte . bilse ne kadar dadlı dille bi hatunsun kaçmaz emme . ne diyecen hayvancığa.

hee normal o zaman. bende heç olmadan uyudunz sandıydım. bir olmuş tam olmuş zaten

kaçarsa şansını kaybeder.anneme rastlarsa affı yoktur dua etsin ki ona rastlamasın
ghs öle bi sölüyon ki eve gelip sızmışsınız sanar duyan da haaaa
mercimeği fırına verdikten sonra uyumuş mercimek yanmış yanmış

minnak ben pamuk tıkamıyorum seriyorum lütfen karıştırmayalım pamuk tıkama işi hocanın

maşallah Allah damatlığınıda göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…