saol tatlım çalışıyorum napim ev iş güç koşturmaca işte.Allah oğluşunu sana bağışlasın tatlım.hoş bulduk güzelim iyilik vallah annemleri bekliyorum msne gırıcemde bıraz sonra.sen nasılsın?
senin şu pamuk tıkama olayına bayılıyorum heryere bi pamuk tıkıyalım ne güzel olurhımm anladım minnak pamuk attım üstüne konun :))
küçükken yaramazlıklar bitermi komşunun bahçesinden armut çalarken gübreye batıp çıkadığımda olmuştu meğer bataklık olmuş dizlerine kadar gömülmüşüm kendi bahçemizdede olan ama komşunkilerde gözüm olunca az bile oldu bana
napim rabişim çalışıyom yaz moduna girdim hiç çalışasım da yok ya neysehosbulduk kelebegim napiyorsun
niye calisiyormusun ????
kızlarr herkes ilk gecesini anlatsa meselaaa üstün kötü şöyle az gülsek
evet yılan konusu beni şu an çökertti başka konu açalım hadi
ya şaka kız bıldıyın ılk gece işte oldu bıttı maşallah
anlat anlat anlat anlat
allah bagışlasın canım.bızımkının duzenı deyişyor vallah ya bi bakarsın iyi uyuyr bir bakarsın hıc..gece hala süt iciriyırumben utanirimmm
ALLAH bagislasin canimbenimde 10 aylik kizim var önceden cok uykusuzdu düzeni simdi MASALLAHI var anasi gibi uykucu oldu cikti
iiim ofeliya oğluşun neler yapıyor
unutma ofeliya arada kendimi hatırlatmak adına çıkarım karşına
amin
daha ne geçsin mandiş bi sokmadıkları kaldı işte
bahçede annemin öldürdüklerinin iskeletlerini sonra babam getirip ben öldürdüm deyip annemi kandırmaya çalışıyodu
annem elinde sopa sarmaşıkların başında beklerdi avlasın diye.kafasından tutup salladıydı oyy fena oluyorum :18:
işte ben bunları görünce bi tırsıntı oldu haliyle
allah bagışlasın canım.bızımkının duzenı deyişyor vallah ya bi bakarsın iyi uyuyr bir bakarsın hıc..gece hala süt iciriyırum
kolay gelsin şekerim.cok tşkederim.yok ya annemler yurtdışında msne gırmelerını beklıyorumda ondan dedımsaol tatlım çalışıyorum napim ev iş güç koşturmaca işte.Allah oğluşunu sana bağışlasın tatlım.
Annen gelip oğluna baksın diye mi bekliyosun?msn niye girmiyosun?
senin şu pamuk tıkama olayına bayılıyorum heryere bi pamuk tıkıyalım ne güzel olur
napim rabişim çalışıyom yaz moduna girdim hiç çalışasım da yok ya neyse
yooooww olmas
benimki pek komik değildi
çocukluk yaramazlıklarımızdan bahsedebiliriz mandiş anlatmaya başlamış mesela
hoş bulduk canımhoşgeldiniz yeni gelen hatın gızlar. rabia,güzel havalı seksü, ofelya
kertenlekle bahsine nedersin canım
ya ozmn ilk gecesini hatırlamayan tek ben varım uyuya kaldıkkk
ya ozmn ilk gecesini hatırlamayan tek ben varım uyuya kaldıkkk
hoşgeldiniz yeni gelen hatın gızlar. rabia,güzel havalı seksü, ofelya
kertenlekle bahsine nedersin canım
nası yanieşini tebrik ederim o zaman
nası yanieşini tebrik ederim o zaman
kimbilir dügünde nasil yorulduysan
hayvan işte . bilse ne kadar dadlı dille bi hatunsun kaçmaz emme . ne diyecen hayvancığa.O olur onunla ilgili bi sıkıntım olmadı
Beni görünce kaçıyo onlar
:)))))))))) 1 kereeden sonra cnm uyuyakaldık
1 kereden sonra uyumuşsun ona şükür kaç kere olacaaadı delikızya ozmn ilk gecesini hatırlamayan tek ben varım uyuya kaldıkkk
aileye bak hizaya gel
1 kereden sonra uyumuşsun ona şükür kaç kere olacaaadı delikız
ailecek hayvanları severiz belli oluyo dimi
hayvan işte . bilse ne kadar dadlı dille bi hatunsun kaçmaz emme . ne diyecen hayvancığa.
hee normal o zaman. bende heç olmadan uyudunz sandıydım. bir olmuş tam olmuş zaten
1 kereden sonra uyumuşsun ona şükür kaç kere olacaaadı delikız
ailecek hayvanları severiz belli oluyo dimi
saol tatlım çalışıyorum napim ev iş güç koşturmaca işte.Allah oğluşunu sana bağışlasın tatlım.
Annen gelip oğluna baksın diye mi bekliyosun?msn niye girmiyosun?
senin şu pamuk tıkama olayına bayılıyorum heryere bi pamuk tıkıyalım ne güzel olur
napim rabişim çalışıyom yaz moduna girdim hiç çalışasım da yok ya neyse
yooooww olmas
benimki pek komik değildi
çocukluk yaramazlıklarımızdan bahsedebiliriz mandiş anlatmaya başlamış mesela
ya şaka kız bıldıyın ılk gece işte oldu bıttı maşallah
allah bagışlasın canım.bızımkının duzenı deyişyor vallah ya bi bakarsın iyi uyuyr bir bakarsın hıc..gece hala süt iciriyırum
napsın teyzesi büyüyor işte yaza sünneti var,evet canımarada goruyorum ben seni zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?