- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
bende.hele bu hali çok komikti ya. bayıldım onu böyle cama yapışmış görünce. müdürün karşısında onun gibi başladım şakımaya
dizideki tek favorim,o sahneye ben çok gülmüştüm nasıl bir bakışbeyaz showa katılmıştı.ilk defa canlı yayına katılıyormuş,çok tatlıydı hal tavırları.
5 liraeğilip almış bulundum sonra ordaki adamlara söyledim. biri parasını düşürmüş diye . bıraktım bi kenara
bende izledim beyazın o bölümünü .tülay çok güzel bi kız. gupsede çok sempatik.
tüh yüksek rakamlar olaydı ben düşürmüştüm diycektim
sana benziyor dadlum benden başka benzeten çıktımı bilmem ama izlerkende aklıma geliyorsun
bende izledim beyazın o bölümünü .tülay çok güzel bi kız. gupsede çok sempatik.
Canım sen nerdensin?Ya bu kahve muhabbetinin dışarı taşmasından nefret ediyorumtutuldum demek ki,iyi daldım muhabbete
kelebek sorma uzunbir cadde çarşıya kadar dolu.sanki mahalleyi bu kahveler doyuruyor
bende.hele bu hali çok komikti ya. bayıldım onu böyle cama yapışmış görünce. müdürün karşısında onun gibi başladım şakımaya
bozuk parama yazık bacım ya başka yöntemlerde varmı
oyuncak yılan sokuştursak nasıl olur
iyi döşemişsin dadlumda bence direk şube müdürüne çık cığır ve internet üzerinden şikayet sitelerine muhakkak yaz çünkü şikayet sitelerine önem veriyorlar ilgilenmedikleri konularda bile oraya yazılmışsa hemen arıyorlar tecrübeyle sabittir :)))
kart ücreti alınmıyor biliyorsun geri ödüyorlar başvurularda ama yolunu şöyle bulmuşlar o maddeyi yeni sözleşmelerine ekliyorlar eskilerinde yok
evet Tülay da aynı şekilde sempatik. ikisi de süper oyuncu
herkese bye,görüşmek üzere.ben dersime oturayım bu kadar mola yeter
bozuk parama yazık bacım ya başka yöntemlerde varmı
oyuncak yılan sokuştursak nasıl olur
iyi döşemişsin dadlumda bence direk şube müdürüne çık cığır ve internet üzerinden şikayet sitelerine muhakkak yaz çünkü şikayet sitelerine önem veriyorlar ilgilenmedikleri konularda bile oraya yazılmışsa hemen arıyorlar tecrübeyle sabittir :)))
kart ücreti alınmıyor biliyorsun geri ödüyorlar başvurularda ama yolunu şöyle bulmuşlar o maddeyi yeni sözleşmelerine ekliyorlar eskilerinde yok
bu kadar atılır mandişim.
hadi yaabazen ben kendimi benzetiyom. yüz olarak alakamız yok ama
evet Tülay da aynı şekilde sempatik. ikisi de süper oyuncu
herkese bye,görüşmek üzere.ben dersime oturayım bu kadar mola yeter
Canım sen nerdensin?Ya bu kahve muhabbetinin dışarı taşmasından nefret ediyorum
böööle bakıyolar geçerken yaa
yılan olmaz olmaz
benim gibi biri denk gelirse nerde olsa bulur o müşteriyi
ben o sürüngenden ayyy gıcık kapıyorum bak fena oldum şimdi
şikayetvar.com adresinden ettiğiniz şikayetlere de önem verirler ordan da deneyebilirsiniz.
tülayamı benzetiyon sen zira gupse ile alakam yokbelki ciddiyim
yok ya ben yüzden benzetiyorum fotolarda çok farklı çıkıyorsan bilmem yada hafızamda öyle bir tip çizdim seni
güle güle yine gel
baksınlar gözleri bayram etsin ayıların
minnak bulsa ne olacak gerçeğini salarım üstüne
evet şikayet siteleri iyi bu konuda biri adsl den ne ettiysem beceremediğim modem ücretini oraya yazınca özür bile dilediler arayıp aynı gün paramı yolladılar
he canım internede yazdım.
bizim iki tane oyuncak yılan vardı . ama aynı gerçek. hareket falan ediyo. oğlum birinin başı kopunca bi daha almıştı. yavrumun ne ilginiç oyuncak anlayşı var. bakıcımızın eline denk gelmiş bir gün kadın kriz geçiriyodu. allahtan ben yanındaydım. yalvarıyo bana ne olur kaybet bunu . ben ölürüm bi daha karşıma çıkarsa diye. bi saklmaşımıki hala bulamıyom
tülayamı benzetiyon sen zira gupse ile alakam yok
aboooo . kız kadına bişey olsa ne yapacaktınız.rahmetli babanneme yaptık biz küçüktük ninemde kapının önünde oturuyor amcakızımla gittik yanına ben bir yanına amcakızı diğer yanına sarıldık öptük o arada kucağına yerleştirdik sonra sessizce kalktık yanından ki bir iki adım atmamışken bir çığlık duyduk ve zor yürüyen kadının neredeyse birinci kata kadar zıpladığına şahit olduk tabi anneler babalar gelmeden biz toz olmuştuk
ikiside aynı değilmi yüz şekli gözleri teni filan sana benziyi bence
Ayy yazık kızcaaza bende acaip fobidir annem küçükken bikaç tane öldürdü,bide sopaya takıp bana gösterdi ben tabanlarım totoma vura vura kaçmıştımhe canım internede yazdım.
bizim iki tane oyuncak yılan vardı . ama aynı gerçek. hareket falan ediyo. oğlum birinin başı kopunca bi daha almıştı. yavrumun ne ilginiç oyuncak anlayşı var. bakıcımızın eline denk gelmiş bir gün kadın kriz geçiriyodu. allahtan ben yanındaydım. yalvarıyo bana ne olur kaybet bunu . ben ölürüm bi daha karşıma çıkarsa diye. bi saklmaşımıki hala bulamıyom
rahmetli babanneme yaptık biz küçüktük ninemde kapının önünde oturuyor amcakızımla gittik yanına ben bir yanına amcakızı diğer yanına sarıldık öptük o arada kucağına yerleştirdik sonra sessizce kalktık yanından ki bir iki adım atmamışken bir çığlık duyduk ve zor yürüyen kadının neredeyse birinci kata kadar zıpladığına şahit olduk tabi anneler babalar gelmeden biz toz olmuştuk
Ayy yazık kızcaaza bende acaip fobidir annem küçükken bikaç tane öldürdü,bide sopaya takıp bana gösterdi ben tabanlarım totoma vura vura kaçmıştım
çok korkarım çokk
şimdi discovery falan belgesel kanallarında aniden çıkınca koltukta zıplıyom eşim hemen bakma bakma diyip değiştiriyo
bakmadan önce sölesene be adam
çok kötüsünüz yaaa kendimi onun yerine koydum şu an bilmiyorum napardım
lisede arkadaşlar sağlık kitabında zehirlenme konusunda yılan fotosu vardı gösterip gösterip ağlattılar beni
vicdansızlar insafsızlar
çok çektim çook o hayvandan :2:
kizlar napiyorsunuz nasilsiniz ???? beni hic sormayin uyku tulumu oldum ciktim
aboooo . kız kadına bişey olsa ne yapacaktınız.
allah iyiliğini versin emi. hadi öyle olsun
Ayy yazık kızcaaza bende acaip fobidir annem küçükken bikaç tane öldürdü,bide sopaya takıp bana gösterdi ben tabanlarım totoma vura vura kaçmıştım
çok korkarım çokk
şimdi discovery falan belgesel kanallarında aniden çıkınca koltukta zıplıyom eşim hemen bakma bakma diyip değiştiriyo
bakmadan önce sölesene be adam
çok kötüsünüz yaaa kendimi onun yerine koydum şu an bilmiyorum napardım
lisede arkadaşlar sağlık kitabında zehirlenme konusunda yılan fotosu vardı gösterip gösterip ağlattılar beni
vicdansızlar insafsızlar
çok çektim çook o hayvandan :2:
allah bundan gari çektirmesin bacım.
aminallah bundan gari çektirmesin bacım.
daha ne geçsin mandiş bi sokmadıkları kaldı işteoffff bizde uykusuzluk
dadlum aklımız kesse yaparmıydık ki cahillik işte çocukluk 90 yaşındaki kadını zıplattık
minnak başka olay geçtimi başından neden bu kadar ürküyorsun ki hani gerçeği filan tamamda fotosundan bile bu kadar ürkmen bir şeyler yaşadın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?