KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

bende. hele bu hali çok komikti ya. bayıldım onu böyle cama yapışmış görünce. müdürün karşısında onun gibi başladım şakımaya

dizideki tek favorim,o sahneye ben çok gülmüştüm nasıl bir bakış beyaz showa katılmıştı.ilk defa canlı yayına katılıyormuş,çok tatlıydı hal tavırları.

dizideki tek favorim,o sahneye ben çok gülmüştüm nasıl bir bakış beyaz showa katılmıştı.ilk defa canlı yayına katılıyormuş,çok tatlıydı hal tavırları.

bende izledim beyazın o bölümünü .tülay çok güzel bi kız. gupsede çok sempatik.

tutuldum demek ki,iyi daldım muhabbete
kelebek sorma uzunbir cadde çarşıya kadar dolu.sanki mahalleyi bu kahveler doyuruyor
Canım sen nerdensin?Ya bu kahve muhabbetinin dışarı taşmasından nefret ediyorum
böööle bakıyolar geçerken yaa

bende. hele bu hali çok komikti ya. bayıldım onu böyle cama yapışmış görünce. müdürün karşısında onun gibi başladım şakımaya

yılan olmaz olmaz
benim gibi biri denk gelirse nerde olsa bulur o müşteriyi
ben o sürüngenden ayyy gıcık kapıyorum bak fena oldum şimdi
şikayetvar.com adresinden ettiğiniz şikayetlere de önem verirler ordan da deneyebilirsiniz.

he canım internede yazdım.

bizim iki tane oyuncak yılan vardı . ama aynı gerçek. hareket falan ediyo. oğlum birinin başı kopunca bi daha almıştı. yavrumun ne ilginiç oyuncak anlayşı var. bakıcımızın eline denk gelmiş bir gün kadın kriz geçiriyodu. allahtan ben yanındaydım. yalvarıyo bana ne olur kaybet bunu . ben ölürüm bi daha karşıma çıkarsa diye. bi saklmaşımıki hala bulamıyom

bu kadar atılır mandişim.

belki ciddiyim

hadi yaa bazen ben kendimi benzetiyom. yüz olarak alakamız yok ama

yok ya ben yüzden benzetiyorum fotolarda çok farklı çıkıyorsan bilmem yada hafızamda öyle bir tip çizdim seni

evet Tülay da aynı şekilde sempatik. ikisi de süper oyuncu

herkese bye,görüşmek üzere.ben dersime oturayım bu kadar mola yeter

güle güle yine gel

baksınlar gözleri bayram etsin ayıların

minnak bulsa ne olacak gerçeğini salarım üstüne

evet şikayet siteleri iyi bu konuda biri adsl den ne ettiysem beceremediğim modem ücretini oraya yazınca özür bile dilediler arayıp aynı gün paramı yolladılar

tülayamı benzetiyon sen zira gupse ile alakam yok

rahmetli babanneme yaptık biz küçüktük ninemde kapının önünde oturuyor amcakızımla gittik yanına ben bir yanına amcakızı diğer yanına sarıldık öptük o arada kucağına yerleştirdik sonra sessizce kalktık yanından ki bir iki adım atmamışken bir çığlık duyduk ve zor yürüyen kadının neredeyse birinci kata kadar zıpladığına şahit olduk tabi anneler babalar gelmeden biz toz olmuştuk

kizlar napiyorsunuz nasilsiniz ???? beni hic sormayin uyku tulumu oldum ciktim

aboooo . kız kadına bişey olsa ne yapacaktınız.
ikiside aynı değilmi yüz şekli gözleri teni filan sana benziyi bence

allah iyiliğini versin emi. hadi öyle olsun

Ayy yazık kızcaaza bende acaip fobidir annem küçükken bikaç tane öldürdü,bide sopaya takıp bana gösterdi ben tabanlarım totoma vura vura kaçmıştım
çok korkarım çokk
şimdi discovery falan belgesel kanallarında aniden çıkınca koltukta zıplıyom eşim hemen bakma bakma diyip değiştiriyo
bakmadan önce sölesene be adam

çok kötüsünüz yaaa kendimi onun yerine koydum şu an bilmiyorum napardım
lisede arkadaşlar sağlık kitabında zehirlenme konusunda yılan fotosu vardı gösterip gösterip ağlattılar beni
vicdansızlar insafsızlar
çok çektim çook o hayvandan :2:

allah bundan gari çektirmesin bacım.

kizlar napiyorsunuz nasilsiniz ???? beni hic sormayin uyku tulumu oldum ciktim

offff bizde uykusuzluk

aboooo . kız kadına bişey olsa ne yapacaktınız.

allah iyiliğini versin emi. hadi öyle olsun

dadlum aklımız kesse yaparmıydık ki cahillik işte çocukluk 90 yaşındaki kadını zıplattık

minnak başka olay geçtimi başından neden bu kadar ürküyorsun ki hani gerçeği filan tamamda fotosundan bile bu kadar ürkmen bir şeyler yaşadın sanırım

Aminnnnnnnnnnn

amin
daha ne geçsin mandiş bi sokmadıkları kaldı işte
bahçede annemin öldürdüklerinin iskeletlerini sonra babam getirip ben öldürdüm deyip annemi kandırmaya çalışıyodu
annem elinde sopa sarmaşıkların başında beklerdi avlasın diye.kafasından tutup salladıydı oyy fena oluyorum :18:
işte ben bunları görünce bi tırsıntı oldu haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…