KK saçmalığı!

Gajini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
26
1
0
35
Balıkesir
4 tür bi konu yazıyorum paylaşıcam konuyu aç yapıyorum hesabım çıkış yapıyor.Uzun uzun yazdım kaç kez yine çıkış yapıyor en sonunda baya hızlıca yazdım bitirdim kısa kestim yine çıkış yaptı bu ne çok sinir oldum saçmalığın daniskası.Telefondan giriyorum ne yapablrm en fazla bukadar hızlı oluyorum öyle 10 dkkadada çıkış yapılmaz ki pess!

Giriş yaparken kenarda minik sevimli bir kutucuk beliriyor. Beni unutma yahut beni hatırla yazıyor olabilir anımsayamadım şimdi. O sevimli kutucuğa bir tik atıp öyle girersen, forum sana haşin davranmayacaktır.

o degil de ben şu uzun yazdıgınız derdi merak ettim,
onu bile unutturacak kadar sizi kızdırdıgına gore kk işe yarıyor demek ki :34:

Giriş yaparken kenarda minik sevimli bir kutucuk beliriyor. Beni unutma yahut beni hatırla yazıyor olabilir anımsayamadım şimdi. O sevimli kutucuğa bir tik atıp öyle girersen, forum sana haşin davranmayacaktır.

Sağol canım yardımların için ama ben giriş yaparken o şekil yapıyorum çıkış yapmadan çıksam bile tekrar giriş istiyor..

giriş kısmının yanındaki beni hatırla kutucuğunu işaretleyin

iyi de telefondan giriyorsan zaten bir yere kopyala yapıştır yapman daha zor olur senin için. en azından o kadar donanımlı mı telefonun?
konu açmaktansa madem yazabiliyorsun anlatsana derdini.

:)Eğer birgün açabilirsem merakınızı giderirsiniz..

o konuyu kelime kelime bile olsa yazmayı kafanıza takmak yerine sistemden çıkış yapılmasınıa oncelik veriyorsanız simdiden aklınızı daha fazla mesgul eden birseyler olmus demek ki.
nasıl ki su an karsılastıgınız sorunu kk sacmalıgı diye adlandırıp yazıyorsanız hayatınızda da sinirle ve fevri hareket ettiginizi düşünmüştüm.
neyse umarım buyuk bir sorununuz yoktur yine de. kolay gelsin.

Mobil olsanız bile alttan full site'ye geçebilirsiniz.Daha geç atılırsınız.Veya konuyu aç'a basmadan önce yeni sekme açıp atıldıysanız giriş yapabilirsiniz.O da olmadı Badoink tarayıcı sayfa ve yazıları kaydedebiliyor.Geri döndüğünüz sayfayı yenilemeden konuyu açabilirsiniz.

Baktın uzun konu açarken sitenin hızına yetişemiyosun, ben siteye ayak uydurayım mı dedin? :52:

Hırs yapmışsın resmen ya, kısa olsun benim olsun :1:

Ben mi bişeyi kaçırdım acaba :/ Bu konuyu nasıl açtınız peki?

Ben mi bişeyi kaçırdım acaba :/ Bu konuyu nasıl açtınız peki?

Konu açmayı bulmuş arkadaş ama derdini yazmak uzun sürdüğü için siteden atıyomuş sürekli, tam yazıp paylaş diyeceği sırada bir bakıyo OFFLINE. O da hırs yapmış, kısa olsun yine de olsun bi konum demiş :1:

Konu açmayı bulmuş arkadaş ama derdini yazmak uzun sürdüğü için siteden atıyomuş sürekli, tam yazıp paylaş diyeceği sırada bir bakıyo OFFLINE. O da hırs yapmış, kısa olsun yine de olsun bi konum demiş :1:

Yazıyorum konuyu aç diyorum çıkış yapıyo yazmış ondan dedim. Hastayım algılamada güçlük çekiyo olabilirim kendimden şüphe ettim şimdi:27::27:

Yazıyorum konuyu aç diyorum çıkış yapıyo yazmış ondan dedim. Hastayım algılamada güçlük çekiyo olabilirim kendimden şüphe ettim şimdi:27::27:

Yok yok şüphe etme. Ben de başlarda telefondan giriyodum o yüzden benim de sık yaşadığım bi sorundu ben kolay anladım konu sahibini :31:

Back
X