• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK saçmalığı!

4 tür bi konu yazıyorum paylaşıcam konuyu aç yapıyorum hesabım çıkış yapıyor.Uzun uzun yazdım kaç kez yine çıkış yapıyor en sonunda baya hızlıca yazdım bitirdim kısa kestim yine çıkış yaptı bu ne çok sinir oldum saçmalığın daniskası.Telefondan giriyorum ne yapablrm en fazla bukadar hızlı oluyorum öyle 10 dkkadada çıkış yapılmaz ki pess!

Haklısın, bence şöyle yap. Yazını word dosyasına yaz sonra kopyala ve yapıştır yap.

ay şöyle uzun uzun yazıp sayfa gidince ne fena oluyor yaa.. :27:

Kızlar bu konuyu açmamla kendi asıl açacağım konusunun ne alakası var?Kısa olsun benim olsun diyen arkadaş kısa yazsam anlaşılmıycak olayı net anlatamıycam oyuzden.Ve bu siteden atılma sorunuyla kendi sorunumun ne alakası var?İyi ozaman hiç bişey yapmıyayım hep bu sorunumu düşüneyim baska konu bile açmıyım falan bunu mu bekliyonuz :) Bu konuyu kendi meselenden daha çok takmışsın falan diyerek..Gereksiz eleştiri yapmanın alemi yok bir konuda sorun yaşadım yardım istedim başka yerlere çekmeyin lütfen.Yardımcı olmak için yazan arkadaslar,teşekkür ederim sağolun hallettim.

Bana niye yapmiyo:1: yeni uyesin
Bence kullanmayı bilmiyorsun

Son düzenleme:
Bana niye yapmiyo:1: yeni uyesin
Bence kullanmayı bilmiyorsun

Kullanmayı bilmekle ne alakası var?Bana da oluyordu uzun konuda.Sizde sorun olmaması arkadastada olmuycağı anlamına gelmiyor.Konuya gelince açmışsın sanırım hadi gözün aydın :)

Ovi programı yükle ve onunla gir epey hızlanırsın bendede sorun oluyordu , memnun kalırsın

Back
X