Kk Samimiyetsizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Göz ardi yapabilirsiniz o üyeleri

Kraldan çok kralcı olduğu için sistemi eleştirmen küfür etkisi yaratmıştı aslında

Kraldan çok kralcı olduğu için sistemi eleştirmen küfür etkisi yaratmıştı aslında
Ay kesinlikle ya. Sonra suç ailelerde de bık bık bık...
Çocuk evliliğinin var olması ve kimsenin bunun için bir şey yapmaması korkunç utanç verici.

Peki.

Çocuk evliliğe okey demek başka ne oluyor
Aslında çocuk evliliğe ok dememisti. Birisi evlenince reşit olunuyor mu diye sormuştu. Diğer üye de olunmuyor demişti. Bu arkadaş da begenmedimi atan atınca o beğenmeyen de sübyancı sapığın biri diye yazdılar. Aslında yasal olarak reşit olabiliyormuş bir avukat öyle açıklama yaptı. O nedeenle beğenmedim atmışti bu giden arkadaş. Yanlış bilgi verildi diye yorumlamıştım ben.

Sen hiç anlamamışsın

.
Yorum bu, dediğiniz gibi yanlış bir bilgiye beğenmedim atmamış, her zaman yaptığı gibi gitmiş gayet normal bir yoruma beğenmedim atmış. Her konuda gelip tuhaf tuhaf yorumlar yapıyor, sonra da beğenmedim atanların alakasız yorumlarını bulup beğenmedim atıyor. Bir insanın her ama her fikri mi kışkırtıcı ve rahatsız edici olur ya. Bu üyenin öyle.

18 hatta 20 yaş altının izin mizin saçma sapan şekillerle evlilik yapabilmesini sağlayan sistemin de kaldırmayanın da Allah belasını versin.

Bilemiyorum okuyunca öyle yorumladım
Hatta sübyancı sapik baya ağır bir tabir olduğu için şok olmuştum
Benim kardeşim 15 yaşında onunla evlilik düşünen kim olsa sübyancı sapık lafı az kalır bizim için daha ağırlarını bile düşünürüz.. çocuk daha çünkü aklı mantığı yetişkin gibi değil , 70lerin o yaşları ile şuanın çok çok farklı bariz çocuklar.. hele çocuğu olan birinin bunu normal görmesi çok tuhaf geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…