Kk Samimiyetsizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tavsankulak_17

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
1.681
1.402
48
Merhaba, daha önce hiç bdv konusu açmadım. İlk ve son olacak sanırım. Bilenler bilir, geçende bir yorumunu beğenmediğim için bu sitedeki bir şahıs bana "sübyancı bi sapık demek ki" diye bir itham ve hakarette bulundu. Kendisi de hala kendisini mahkemeye verip de 3-5 kuruş para ile ettiği hakaretin hesabını verebileceğini zannetmek gibi basit düşünceler ile meşgul. Hayır, böyle bir şahıs için ne kıymetli vaktimi, ne enerjimi, ne de paramı insanlardan gelmeyecek olan adalet için ziyan etmeye niyetim yok. Hesabını Allah'a verirken daha üstüne dalga geçtiğin gibi laubali olamayacaksın. Üstelik böyle bir hakaret etmesine karşılık ban bile yemedi. Evet, birisi evladım olduğu halde sözde çocuğum olmayıp da tavsiye verdiğim, hatta bir de ona göre çocuğum da "olamıyormuş" yazıkmış bana falan ondan böyle konuşmuşum da bla bla gibi zavallı bir yalan ve iftiraya karşılık "Leş zihniyetlerinizi kendinize saklayın, fesatlığınız sizin olsun, iftira,yalan" vs dedim diye ben ban yedim. İkiyüzlülük, ayırıp-kayırmacılık ayan beyan ortada. Düşünce özgürlüğü fasa fiso. Sözde insanlıktan bahsedenler insanlığın i'sinden bihaber. Acınacak şeyler. Burada sadece kendi egosunu şişirmek ve başkalarını eleştirip yermek için bulunanlar var, bunun bayağıdır farkındayım. Kendi hatalarının zerre farkında olmayıp da burada birilerini eleştirip, birilerine nutuk atmaya uğraşan, kendini bir nimetten sayan zavallılar. İnsan gibi konuşabilmekten uzak olup da üstüne bir de konu açan kişi yersiz eleştiri ve hakaretlere tepki verir ise eleştiriye kapalı olmakla suçlanıyor, açma konu kaldıramayacaksan, her türlü yorum var burada deniliyor. Hayır, siz insaniyetle konuşmayı öğrenin. Tavsiye nasıl verilir bir araştırıp da öğrenin. Kimse kimsenin hakaretine, ağır eleştirilerine katlanmak zorunda değil. Biri konu açtı diye kimse size aklınıza, ağzınıza geleni fütursuzca yazma hakkı vermiyor. Kimse kimsenin yersiz, hadsiz, terbiyesiz, hakaretvari eleştirilerini dinlemek ve maruz kalmak zorunda değil. Öyle ki insanların kendisine, eşine, akrabasına vb fütursuzca gerizekalı, abaza, mal, salak vs pek çok hakaret ediliyor. Kimisi siteden ceza bile almıyor. Kimisi de aldığı hakaretlere karşılık hakkını savunmaya uğraştı diye ceza alıyor. Böyle saçma sapan ayırıp kayırmalar. Artık böyle samimiyetsiz ve uygunsuz gördüğüm bir ortamda tabii ki vaktimi ve enerjimi harcamayı düşünmüyorum...

bu kadar dertlenecek, konu açacak ne vardı anlamadım. sosyal platformlarda herkesin lafını dikkate alsaydık evin yolunu bulamazdık. bu kadar alıngansanız siz de konu açmayın. denilen şey doğru değil hakaret lakin, don't feed the troll diye bir şey vardır yurtdışında. kötü yorumları, hakaretlere cevap verirseniz onları beslersiniz. yapacağınız şey görmezden gelmek.

Konunuz nedir bilmem.. ama madem muhatap olmak istemiyorsunuz neden kışkırtmaya çalışır gibi yazılar yazıyorsunuz siz memnun olmaya bilirsiniz buradan öyleyse değilseniz hemen (üyelik iptali) yaptın. O güzel beyninizi de yormayın yazdıklarınız çok saçma ben kimseye bulaşıp yorum yapmıyorum kimse de bana sizde öyle olun....

Öyle ki insanların kendisine, eşine, akrabasına vb fütursuzca gerizekalı, abaza, mal, salak vs pek çok hakaret ediliyor
İlginç biz farklı bir yer mi okuyoruz. Hiç de görmedim şu yorumları. Arada tek tük degişik tipler gelip yapıyor ama onlar da kısa sürede uçuruluyor.

Size sübyancı diyen birisi size hakaret etmiş doğrudur da siz niye bu kadar takip burda Manas destanı yazmışsiniz ? O sübyancı diyince sübyancı olmuyorsunuz veya burdan dava acacaginizi tekrarlayınca onun gözü korkmuyor . He he diyin geçin herkes herkesle aynı eğitim farkındalık kültür seviyesine sahip değil burda bambaşka görüşler olması normal . Bu yazdığınız sizi takıntılı biri gibi gösteriyor üzgünüm. İtici bir yazi
Kaldiki direkt olarak sübyancı dememis bu şekliyle mahkemeyi meşgul etmeyin . Bişi çıkmaz.

Yerden yere vuruyorsunuz vuruyorsunuz, sonra hakareti biz de yiyoruz. Ama hep mi kurunun yanında yanacağız? Bu düzene isyanım var. Jaws kadınlar ile ponçik kadınlar bir tutulmamalı! Ben poçikoş, kocasının geyşası bir kadınım, jaws kadınları ile bir arada yargılanmak istemiyorum. Sizden ötürü hep.

Ununu eleyip eleğini asmış bi jaws diye yorumladım

Tavuğunuza kim kışt dedi konu ne bilmiyorum.
Haklı olduğunuz bişey varsa gerçekten bazı kişler var herşeyle alay etme hakkını kendinde bulan.
Ertesi gün kalkıp dünki konu ile ilgili alaylı paylaşım yapan. Görmeye tahammülüm yok bazılarını.
Banlanma konusunda mune aplam bazen uçuşları geç yapıyor ama mutlaka yapıyor kayırdığını sanmıyorum

Konu sahibi şu mesajıma beğenmedim atmış. Beğenmedim atan var ya diyen arkadaşlar oldu ben de ona istinaden alttaki mesajı yazdım.

Bu mesajıma da fon müziği koymak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…