tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
- Konu Sahibi tavsankulak_17
-
İlginç biz farklı bir yer mi okuyoruz. Hiç de görmedim şu yorumları. Arada tek tük degişik tipler gelip yapıyor ama onlar da kısa sürede uçuruluyor.Öyle ki insanların kendisine, eşine, akrabasına vb fütursuzca gerizekalı, abaza, mal, salak vs pek çok hakaret ediliyor
Ununu eleyip eleğini asmış bi jaws diye yorumladımYerden yere vuruyorsunuz vuruyorsunuz, sonra hakareti biz de yiyoruz. Ama hep mi kurunun yanında yanacağız? Bu düzene isyanım var. Jaws kadınlar ile ponçik kadınlar bir tutulmamalı! Ben poçikoş, kocasının geyşası bir kadınım, jaws kadınları ile bir arada yargılanmak istemiyorum. Sizden ötürü hep.
16 yasinda evlenmeyle ilgili elestrel bir yoruma begenmedim atarsaniz subyancilikla suclanmaniz normal degil mi?
Bu mesajıma da fon müziği koymak istiyorum.16 yaşında evlenen biri otomatik olarak reşit olur mu ?
Evet yukarıda belirttiğim gibi reşit olmuş oluyor mu ?www.kadinlarkulubu.com
Konu sahibi şu mesajıma beğenmedim atmış. Beğenmedim atan var ya diyen arkadaşlar oldu ben de ona istinaden alttaki mesajı yazdım.
16 yaşında evlenen biri otomatik olarak reşit olur mu ?
18 hatta 20 yaş altının izin mizin saçma sapan şekillerle evlilik yapabilmesini sağlayan sistemin de kaldırmayanın da Allah belasını versin. @tavsankulak_17 neden beğenmediniz merak ettikwww.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?