Kk Samimiyetsizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vajinismuslu karısından bekarken gittiği eskortlarla aynı performansı bekleyen ayıya dayı diyecek halim yoktu yani kusura da bakmasın kimse.
Bir keresinde de gelinlik denemeye gidip teyzelerden bir tanesinin bi tarafını ellediğini söylemişti galiba

Ben de şimdi sizin bu mesajınıza gidip beğeni attım

çok haklısınız bakın isim vermeyeceğim ikidir birisi gelip yorumumda atıp tutuyor kendine laf söylenince hemen ergen laubali ukala 25 yaş altı oluyoruz ikidir onun yüzünden ban yiyorum yeter artık gına geldi kendisi her lafı söylüyor bugün kibledim mesaj geldi muneden engelleyin diye .d ben yapsam aynı üslubu saniyesine ban yemiştim bazı üyeler kayırılıyor açıkça belli bu

Bu arada kimse üstüne alınıp yorum yazmasın lütfen isim vermedim ki bunu herkes yapıyor burda

Kız bu sanaydı dimi. Ben de o yorumu beğenmedim diye bugün benim profile girip beğenmedim attı
Ayyy ben yazacaktım sen yazmışsın.
Bana da yaptı aynısını.
Arkadaşın olgunluk seviyesi de ortada oysaki.
Üyelik iptali yapması forum açısından hayırlı olmuş açıkçası.

Gozardi edin diyor iste mune, ilkokul bebeleri gibi sallan da sümüğüne bak tarzinda ilerlememek gerek.

Su mesaja harbiden sinir oldum
Siz kimsiniz veya biz kimiz ki mune kayiracak, munenin hayatinda ne gibi bir etkiniz var da sizi sevmeyecek/sevecek?

Gicik olduğunuz icin sikayet etmissiniz mesaji, muhtemelen hakaret icermiyor ve polemik yok, o kadar hirsla banlanmasini istiyorsunuz ki, banlanmadigi icin yönetime iftiraya kadar getiriyorsunuz olayi.
Hayir yani cidden soruyorum, kimsiniz de negatif olarak kayrilacaksiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…