Kk Samimiyetsizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de daha 1 ay bile olmamis uye olali, attigi iftiraya, yaptığı tespitlere bak.

Sizi bir arastirsinlar bakalim kimsiniz!
Mune Kazen

Hayır, siz insaniyetle konuşmayı öğrenin. Tavsiye nasıl verilir bir araştırıp da öğrenin. Kimse kimsenin hakaretine, ağır eleştirilerine katlanmak zorunda değil.
Kesinlikle katılıyorum o yüzden şu mesajdan banlanmıştınız:
Bu mesajı yazdığınız topikteki mesajlarınız üslupta problemli mesajlar.

Siz bazı üyeler kayırılıyor diyorsunuz ya, siz 1 kere banlanmışsınız, kayırılıyor dediğiniz üyeler, ki bahsettiğiniz üyelerden bir tanesi hatta özellikle bahsettiğiniz kişi merve , o da bu topikte kendisi yazdığı için isim veriyorum, Merve tam 66 defa banlanmış.

Artık böyle samimiyetsiz ve uygunsuz gördüğüm bir ortamda tabii ki vaktimi ve enerjimi harcamayı düşünmüyorum...
Uygunsuz samimiyetsiz bulduğunuz sitede henüz 0 mesajlı ama başka bir üyeliğiniz daha var, bu yazdıklarınızda “samimiyseniz” o üyeliği kullanmazsınız, sizi ve buraya üye olan kimseyi üye olmaya veya üye kalmaya zorlamıyoruz ama hepiniz üye kaldığınız sürece site kurallarına uymak zorundasınız.

Üye size laubali, ukala dememiş yazdığı mesaj eleştirdiği için rahatsız edici olabilir ama site kurallarına aykırı değil, bu sebeple size mesaj attım ve dedim ki :
İsmini vermediğiniz üye yüzünden değil çok başka sebeplerle banlandınız, lütfen banlanınca gelen otomatik mesajları iyi okuyunuz.

1. Ceza sebebiniz kategori dışı konu
2. Ceza sebebiniz kategori dışı konu
3.Ceza sebebiniz polemik, ki burada bir parantez açalım polemik cezasında polemiğe girdiğiniz üye/ler de ceza alıp banlanır.

4. Ceza sebebiniz

Defol git ağzımı bozdurma benim okula gittim okumaya seninle münakaşa etmeyim tek kelime daha yazma görmek istemediğin yüzümü gösteririm acımam yoktur insanlara bil :)

Hiçbiri o ismini vermediğiniz üyeyle alakalı değil, kendisiyle karşılıklı banlanma geçmişiniz dahi yok, kaldı ki siz 4 defa ceza almışsınız, o kayırılıyor dediğiniz bazı üyeler 103 defa banlanmış.

Demek ki ne’ymiş, kayırılıyor sanılanlar en çok ceza alanlarmış.

Son düzenleme:
Neyse hanımlar topik neden kapatıldı sebep yazayım yönetim kayırıyor denmesin.
Konu içerikleri, yapılan yorumlar ve üyeler hakkında topik açmak yasak bu sebeple bu tip konular açılmaz, açılırsa kapatılır.

Yönetime de bir eleştiriniz varsa bunun bir usülü adabı var, özelden ulaşır görüşürsünüz açıklama yapılır ama yok illa show must go on derseniz ben de derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…