KK sayesinde itirafçi esim

O zaman iş değişir,eşim böyle bişey yapsa dünyası dar olurdu vallahi. İnş.bir hatası varsa Allah karşına çıkarır ama bir halt karıştırmadıysa da bu mesajda yazdıkların bile son derece güven sarsıcı.
e geçmiste sadece benim arattuigim çikdi
hiç bi hareket yokkkk
sildimi yani simdi bu adam
o hareket geçmisini bilmezki silsinn
10 yillik kocami tanimiyorum galiba

e geçmiste sadece benim arattuigim çikdi
hiç bi hareket yokkkk
sildimi yani simdi bu adam
o hareket geçmisini bilmezki silsinn
10 yillik kocami tanimiyorum galiba
Bana göre facede aratmak o kişiye değer verdiğini göstermez,ben de merak edip bakıyorum bazen bakmayan yoktur diye düşünüyorum. Ama yazışmalarını bulabilirsen iyi olurdu. Bir de eşinin o kadını arkadaşlarına sorduğunu,numarasını istediğini yani bu detayları nereden öğrendin? Eşin mi söyledi?

oturup hesap sormakdan baska bi seçeenk kalmadi
facede bisey yok
once ogrenip sonra hesp soracakdim ama
simdi ne dese inanicammi yani napicamm
kyit yok kurek yok

Bana göre facede aratmak o kişiye değer verdiğini göstermez,ben de merak edip bakıyorum bazen bakmayan yoktur diye düşünüyorum. Ama yazışmalarını bulabilirsen iyi olurdu. Bir de eşinin o kadını arkadaşlarına sorduğunu,numarasını istediğini yani bu detayları nereden öğrendin? Eşin mi söyledi?
yok faceden sormus mesajlarda okudum

e o zaman mesaji niye silmedi
yanlis yerdemi aariyorumki

yok arkadasina sormus ya bupomu fln diye
zaten arattigi falanda gorunmuyor kiii
hiç bir hareket yok geçmiste silinmis

Faceden arkadaş olmadan yazılmışlarsa, mesajlar bölümünde diğer yazan yerde çıkar..tabi silmediyse..

simdi onun emailine baksam bulabilirmiyimki eski mesaji
sana su kisi sunu yazdi diyordu galiba emaile demiii

yok email deil
face alinca email veriyorsun ya
oraya mesaj geliyordiu sanki su kisi sana yazdi diye
ordan bildirm varmiki diyorum
tamam bende onu soruyorum aslında eğer kız eşine yazmışsa mail adresine gider şu kişi size yazdı diye orada görebilirsiniz detayı mail adresine girin sonra silinmiş öğeler kutucuğuna gidin orada mavi kalın harfle silinmiş öğeleri kurtarma var oraya tıklayın silinmiş öğeler geri gelir.

tamam bende onu soruyorum aslında eğer kız eşine yazmışsa mail adresine gider şu kişi size yazdı diye orada görebilirsiniz detayı mail adresine girin sonra silinmiş öğeler kutucuğuna gidin orada mavi kalın harfle silinmiş öğeleri kurtarma var oraya tıklayın silinmiş öğeler geri gelir.
email face de yaziyor demi suan açik ya
ikimizin ismi karsik biseydi tam aklimda deil email
olmadi onun telinden bakarim

bebegimi uyutucam biraz sonra bakyim

email face de yaziyor demi suan açik ya
ikimizin ismi karsik biseydi tam aklimda deil email
olmadi onun telinden bakarim

bebegimi uyutucam biraz sonra bakyim
yazar evet.

ay yok bne katil olcam
gerilere gidincemesajlarda gene bu b harfi çikiyor sohbetde
resmini gonderyimmi demis arkadasi buda ginder demis bakmismis dalmismisss