KK sayesinde itirafçi esim

sen forumu okuuyup paraoyaklik yapiyon diyor
kalbinde bisey yokmus yoksa bna niye desinmis

az kaldi be suçlu çikacam zaten sordum diye .. :KK43:
face silelim dedim tamam sil diyor

silinmiyor demi bu meretde

telefonum ortada butun sifreeler sende ne istiytorsan gir bak incele ben kotu bisey yapmadim diyor

dogru butun sifreleri bende,emaili ben aldim facei ben açtim ona, telefon dokumleri herseyine aninda bakiyorum her istedigimde

aninda silmedigi surece benden kaçamaz kadinin yazmasini silmis ama arkadasininkini silmeyi akil edememis :))

biraksam pesini iyi olacak ama nasil yapacam bunu bakalim
Canım sakin kafayla düşün diyorum, bekle bekle bekle. İnanmış gibi yap, için rahat etmezse yine araştır.
Bütün şifrelerin sende olduğunu bile bile de yapmaz diyorum yine de. Yapmak istese ayrı hesap açıp yapardı.

Canım sakin kafayla düşün diyorum, bekle bekle bekle. İnanmış gibi yap, için rahat etmezse yine araştır.
Bütün şifrelerin sende olduğunu bile bile de yapmaz diyorum yine de. Yapmak istese ayrı hesap açıp yapardı.
beklmek için unutmus gibi yapmam lazim
su yedek email isini bi yapaym daa

Sen laf açınca o da bildiğini düşünüp itiraf etmiş. Ona neden ben lafını açana kadar anlatmadın de.
Sonra kadın buna başka hesaptan yazmış ya o hesap hangi hesapmış. Kadının buna yazdığı hesaptan cevap yazmak yerine neden arkadaşından kadının face hesabını ve numarasını istemiş. Mesaj olarak atamıyor muymuş başın sağolsun diye.
Mide bulandırıcı ama umarım sonunda üzüleceğin şeyler çıkmaz. İnşallah kocan kadın boşanıyor diye peşinde dolanmaya başlamamıştır.

Madem konuşmalar masummuş neden hepsini silmiş.

Yaparlar canım yaparlar
Benimki de 4 yıl önce ağlayarak itiraf etti yediği haltlari
Neymiş vicdani rahat değilmiş uyuyamıyor muş bana dokunamıyor muş vs. Mahkemeden döndük
Bebeğim yeni doğmuştu
Ailemde affet bak kendi itiraf etmiş vs diyince döndüm inan artik face ine bile bakmıyorum ben baktigim takip ettiğim halde yemediği halt kalmamış
Eğer bir daha yaparsan istersen 5 çocuk olsun boşarım seni dedim

Şimdi yapıyor diyemem çünkü hiç peşine düşmüyorum
Annemin dediği gibi birşey yapıyorsa o ayağına dolanır zaten

Kayinvalidemin dediği lafsa beni benden aldı azcik fazlamız var diye kendileri nı birşey sanıyor lar gece uykusunda kökünden keseceksin o olacak diye

Yani erkek milletine güvenmeyeceksin o kadar

Sizin yazdıklarınızdan çıkardıklarım, eşiniz bu kadının şimdiki soyadını bilmediği için isim ve yaşadığı şehir üzerinden onu bulmak istemiş, maksat pek tabiki yazmak; ama ne yazacaktı ben bilemem, sonra benzettiği kişinin fotosunu alıp ortak arkadasa yolluyor ve numara istiyor, yani kadının facesini bulmuş, şimdi senin yapman gereken facedeki engeliler listesine bakmak, orda bu kadın yoksa ve kadının soyadını biliyorsan bi arat, aramada çıkmazsa kendine fake bi hesap açıp ordan kadını arat, kadın çıkıyorsa aramada kadın kocanı engellemiş demektir, çıkmıyorsa kadın facesini kapatmıştır olaydan sonra ya da kadının facesi yok cidden fake bi hesaptan yazdı ve kocan emin olmak için de arkadaşına fotoğrafı yollayıp bu o mu diye sordu, gerçi bu seçenekte de numarayı neden arkadaştan ister o sorunun cevabı yok.

Yaparlar canım yaparlar
Benimki de 4 yıl önce ağlayarak itiraf etti yediği haltlari
Neymiş vicdani rahat değilmiş uyuyamıyor muş bana dokunamıyor muş vs. Mahkemeden döndük
Bebeğim yeni doğmuştu
Ailemde affet bak kendi itiraf etmiş vs diyince döndüm inan artik face ine bile bakmıyorum ben baktigim takip ettiğim halde yemediği halt kalmamış
Eğer bir daha yaparsan istersen 5 çocuk olsun boşarım seni dedim

Şimdi yapıyor diyemem çünkü hiç peşine düşmüyorum
Annemin dediği gibi birşey yapıyorsa o ayağına dolanır zaten

Kayinvalidemin dediği lafsa beni benden aldı azcik fazlamız var diye kendileri nı birşey sanıyor lar gece uykusunda kökünden keseceksin o olacak diye

Yani erkek milletine güvenmeyeceksin o kadar
Ah ah ne diyeyim umarım bir daha yapmaz eşin, bende asla güvenmem işin açığı ama ne bileyim bu konudaki adam yapmamış gibi geldi.

Sanırım eşin o kızı faceden aratmış, arattıklarının resimlerine bakmış ve tanıdık gelen yani eski sevgilisine benzettiği kızın foto sunu ortak arkadaşa göstermiş o mu diye. Bence ilk eşiniz başlatmış bunu. Zaten nedense bu erkeklerde hiç suç olmaz hep karşısındakiler yazar bunlara (!)

sen forumu okuuyup paraoyaklik yapiyon diyor
kalbinde bisey yokmus yoksa bna niye desinmis

az kaldi be suçlu çikacam zaten sordum diye .. :KK43:
face silelim dedim tamam sil diyor

silinmiyor demi bu meretde

telefonum ortada butun sifreeler sende ne istiytorsan gir bak incele ben kotu bisey yapmadim diyor

dogru butun sifreleri bende,emaili ben aldim facei ben açtim ona, telefon dokumleri herseyine aninda bakiyorum her istedigimde

aninda silmedigi surece benden kaçamaz kadinin yazmasini silmis ama arkadasininkini silmeyi akil edememis :))

biraksam pesini iyi olacak ama nasil yapacam bunu bakalim
siliniyor 14 gün açılmaması gerek kalıcı olarak silineceği için ben kendi hesabımı sildim tamamem.

Sizin yazdıklarınızdan çıkardıklarım, eşiniz bu kadının şimdiki soyadını bilmediği için isim ve yaşadığı şehir üzerinden onu bulmak istemiş, maksat pek tabiki yazmak; ama ne yazacaktı ben bilemem, sonra benzettiği kişinin fotosunu alıp ortak arkadasa yolluyor ve numara istiyor, yani kadının facesini bulmuş, şimdi senin yapman gereken facedeki engeliler listesine bakmak, orda bu kadın yoksa ve kadının soyadını biliyorsan bi arat, aramada çıkmazsa kendine fake bi hesap açıp ordan kadını arat, kadın çıkıyorsa aramada kadın kocanı engellemiş demektir, çıkmıyorsa kadın facesini kapatmıştır olaydan sonra ya da kadının facesi yok cidden fake bi hesaptan yazdı ve kocan emin olmak için de arkadaşına fotoğrafı yollayıp bu o mu diye sordu, gerçi bu seçenekte de numarayı neden arkadaştan ister o sorunun cevabı yok.
simdi kadin buna yazmis ben ayseyim demis ( sahte hesap ya resim varmidirki , ya esim o sahte hespataki resmi arkadasina gosterdi bu omu diye, yada soyadini bilmedigi için isimle sehirden aratma yapip benzettigini arkadasina sordu bu omu diye )

uzun zaman oldu falan fistik demis telefon numarasini vermis kadin
esimde gerek yok telefon numarasina demis guya,
galiba her konusmada silm$ki geri dönüp alamamis telefon numarasini,
bi iki konusunca ben evliyim esim istemez deyip kestirmis esim, kadinda iyi oyle olsun falan diye tavur yapmis bi daha yazmamis

arkadasi ilk istediginde numara yok demis oyle kalmis,sonra nerden aldim teelfonu dedim
kem kum etti sohbet esnasinda verdi herhalde unuttum diyor , teelfonu yine arkadastan almis yani
kadinin ozurlu çocugu varmis vefat etmis bunuda arkadasi yazmis temmuz ayinda
agustosda esim numarayi istemis 1 ay sonra

yani haziran gibi konusmus olmalilar ama kayt yok ..

evet ortak arkadaslarindan numarasini istemis
oda yok demis

sonra arkadasina kizin face resmini yollamis , taniyamadim bu omu diye
kiz kapanmis diye taniyamamis
arkaadsida evet o demis
sanırım bu durumda ilk eşin iletişim kurmuş

Back
X