- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
Kiydilar bana kuşumKıyamsm ben sana
Cam silmek iyide bulaşık mahvediyo beni yaNe kinasi canim
Ben de cok severim yemek bulasik temizlik ama cam silmekten nefret ediyorum:)
Seyyy :/ tam olarak bakmadimKız sen benim oglumla nisan yapıp başka taliplere bakmadinmi
Yeğenim var 3 tane aslan gibiKiydilar bana kuşum
Bulaşık Makinem 5 yillik ama son 1 yıldır kullanıyorum:))elde yıkamak terapi gibi geliyor bana:)Cam silmek iyide bulaşık mahvediyo beni ya
Seyyy :/ tam olarak bakmadim
Oyy masallah hepsinede. Cicek toplayani varsa onu istiyorum. Bu devirde cicek toplayan kalmadi da.Yeğenim var 3 tane aslan gibiseç,beğen,al biri 12,biri 4 yaşında. Genç olsun dersen 8 aylık var
Ay ne güzel banaysa eziyetBulaşık Makinem 5 yillik ama son 1 yıldır kullanıyorum:))elde yıkamak terapi gibi geliyor bana:)
Hepsi toplar güzel kızı görünceOyy masallah hepsinede. Cicek toplayani varsa onu istiyorum. Bu devirde cicek toplayan kalmadi da.
Bulaşık Makinem 5 yillik ama son 1 yıldır kullanıyorum:))elde yıkamak terapi gibi geliyor bana:)
Toplarsa sorun yok. Romantik istiyorum ben.Hepsi toplar güzel kızı görünce
Küçük al ki,eğit kuzumToplarsa sorun yok. Romantik istiyorum ben.
Benim oglum topluyor hain periOyy masallah hepsinede. Cicek toplayani varsa onu istiyorum. Bu devirde cicek toplayan kalmadi da.
Geti bana:)Ay ne güzel banaysa eziyet
Ben yaslanirim ne guzellik kalir ne bisey onlar buyuyene dekKüçük al ki,eğit kuzumhamur gibin
Benim oglum topluyor hain peri
Geti bana:)
Benim oglum topluyor hain peri
Geti bana:)
6 ay kınası hosss kızım artık 9 aya girecek ama kinalik bakıyorum bu ara bindallı :)Ne kinasi canim
Ben de cok severim yemek bulasik temizlik ama cam silmekten nefret ediyorum:)
Önce atılacak olanlardan başla canimBanyo mutfak dip köşe yapılacak salon çocuk odası idare eder toz süpürge perde var sadece koltuklarim iyi halıları vercem yıkamaya
Mutfağım kötü her yerin silinmesi lazım
Atılacak kılık kıyafet var evde nerden başlasam bilemiyorum
Bende istiyorum yaa gecni kaldım:))6 ay kınası hosss kızım artık 9 aya girecek ama kinalik bakıyorum bu ara bindallı :)
Muzik dinleyerek is yapmak iyi geliyo :) dene biBanyo mutfak dip köşe yapılacak salon çocuk odası idare eder toz süpürge perde var sadece koltuklarim iyi halıları vercem yıkamaya
Mutfağım kötü her yerin silinmesi lazım
Atılacak kılık kıyafet var evde nerden başlasam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?