- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
O zaman hazır romantik bulcazBen yaslanirim ne guzellik kalir ne bisey onlar buyuyene dek
Topluyordu demi bak hatirladim icim acidi
Birazdan miaafirlige gideceğiz kizivar 5 yaşında onun için de bakkaldan milka alicakmis oğlum HEDİYE:)))Ben yaslanirim ne guzellik kalir ne bisey onlar buyuyene dek
Topluyordu demi bak hatirladim icim acidi
Ben son ses dinlerim hep ama evlendigimden beri çocuk uyuynca iş yaptığım için o imkan yokMuzik dinleyerek is yapmak iyi geliyo :) dene bi
Hmm anladim canim bi yerden baslamak gerekiyo ciddenBen son ses dinlerim hep ama evlendigimden beri çocuk uyuynca iş yaptığım için o imkan yok
Oy yerim bindallısını6 ay kınası hosss kızım artık 9 aya girecek ama kinalik bakıyorum bu ara bindallı :)
Oy yerim bindallısını
21 Sayfa şimdidenTrendlerden iz kızlar
Hadi insBi tane buldum ama ins beden bulurun
Çerkez gelince abbowww21 Sayfa şimdiden
rabbiM Bozmasin insaallahAynen öyle,insan kaderini değiştiremiyor. Neyse ki şu an çok mutluyum,şükür
Bizim burda sosyete pazarı var cook güzel bindalli,kadifelee var bayildim beni de özendirdin bende yapcamBi tane buldum ama ins beden bulurun
İyi ki açmışım,deşarj olmuşsunuz diyecekÇerkez gelince abbowwwdiyecek
Yap kız yap ben Aralık başı yapcam insBizim burda sosyete pazarı var cook güzel bindalli,kadifelee var bayildim beni de özendirdin bende yapcam
Nereye yüklemek istiyorsun ?Ya resim yükleyemiyorum hata veriyor
diyorum abowww topik diye ölmussunuz beee ev topladim bn yazamadim gezmeye gidiyoz suslendim kiza sut iciriyom suanÇerkez gelince abbowwwdiyecek
Aynen bende bindallı atacaktım akraba yi alintiladim hata verdi olmadıYa resim yükleyemiyorum hata veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?