- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
Amin canım,cümlemizinkini ins :*rabbiM Bozmasin insaallah
Bir tane fotografci arıyorum ben cocuklarin fotolarini cekip albüm yaptircam ay heveslendim pwk güzel olur eger benimkiler oynamayi da seviyorla oh ohYap kız yap ben Aralık başı yapcam ins
diyorum abowww topik diye ölmussunuz beee ev topladim bn yazamadim gezmeye gidiyoz suslendim kiza sut iciriyom suan
Paket yok diye cok girmek isteniyom kk ye turkcelden simdi salladim 500mb kazandim gunluk
Ayy ne güzel yaaaBir tane fotografci arıyorum ben cocuklarin fotolarini cekip albüm yaptircam ay heveslendim pwk güzel olur eger benimkiler oynamayi da seviyorla oh oh
hosgeldin:)Selam bende geldim
Benim düğün albümüm daha alinacak 5 sene geçtiAyy ne güzel yaaa
Senin kıza talibim canim veriyonmu bana:))hosgeldin:)
5 senedir mi ?Benim düğün albümüm daha alinacak 5 sene geçti(
Ama cocuklarinkilwe bi kısmı kayboldu tel bozulunca o yüzden kalici olsun istiyorum
ler simdi bnm eltimde ilkini33haftali kdogurmus emmemis hic simdi ikinciye hamile tedaviyle olduBenim sabah 9 dan aksam 8 e kadar ugrastilar ana durduramadilar doğumu(bide ikiz diye riske atmak istemediler
Kan pıhtılaşmasi olmus son dönemlerde bebegimin birisi 4-5 gun beslenmemisalindilar acil
Niye alemsin kizBenim düğün albümüm daha alinacak 5 sene geçti(
Ama cocuklarinkilwe bi kısmı kayboldu tel bozulunca o yüzden kalici olsun istiyorum
Yok eve 20 dk eşimin işyerine 2 dk tembellik mi bilmiyorum5 senedir mi ?nerde ki ? Uzak mı ?
laaa bnmki kizima hamielken geldi yapikdi esim pahali yaptirmam zart zurt dedi kb kizdimcikartcaksiniz,diye ik igunsonra 4album bi tabloyla geldiler5 senedir mi ?nerde ki ? Uzak mı ?
Tembellik ötesiYok eve 20 dk eşimin işyerine 2 dk tembellik mi bilmiyorum((
Çok uzakmışYok eve 20 dk eşimin işyerine 2 dk tembellik mi bilmiyorum((
Ahahalaaa bnmki kizima hamielken geldi yapikdi esim pahali yaptirmam zart zurt dedi kb kizdimcikartcaksiniz,diye ik igunsonra 4album bi tabloyla geldiler
Benimde kabus gibi dogumum gectisagsalim dogmuslar coksujur erken dogmus ama olsun buyudu
ler simdi bnm eltimde ilkini33haftali kdogurmus emmemis hic simdi ikinciye hamile tedaviyle oldu
Sezaryeb yerinde kist olusmus yanlis dikmisler 27sinde alcaklar cocugu dogumdan hemen sonra ameliyat olcak kistleri temizliycek dr
Gunluk igne yapiyo kendine suan ilac bi ton erkn dogmasin diye cok riskliydi cok kanamasi,oldu hep yatti
Ah bilsem ahhhhNiye alemsin kiz
Aslında niye almadin kız yazdın ne alemsin çikmis tel sagolsunBenimde kabus gibi dogumum gecti
Cok zordu cok
Ben ve ikizlerimin birisi ölümden döndük
Ama geçti şükür
Rabbim eltine yardimci olsun su gibi kolay olsun inşallah
Ah bilsem ahhhh
Valla parasida ödendi yani sadece gideceğiz alacagiz ay bana bi vurun kendime geleyim:))Çok uzakmış
Tel bilmiş beni:)))Aslında niye almadin kız yazdın ne alemsin çikmis tel sagolsun
Ben alayım hayrınaValla parasida ödendi yani sadece gideceğiz alacagiz ay bana bi vurun kendime geleyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?