- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.815
- 248
- 35
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
Aleykum selam hos geldinAy hepsini okumadan geldim 26 sayfa olmuşhayırlı olsun kızlar selamün aleyküm
Ben bana yapılandan fazlası yapılıyorsa haram zıkkım olsun diyorum esimde benden izinsiz bişey alırsa verirse benim rizkimdan verirsen bişey o kişiye yaramasin diyorum esimde rizam olsun diye uğraşıyor o zaman orta yol bulunuyorAynen oyle bizim kv hic sevmez benimkileri varsa yoksa eltimin kizlari
MrbMerhaba kızlare
Bakin benim de bebekim var artıkın
Atkı da ör onaBakin benim de bebekim var artıkın
Aynen oyle cocuklarimdan kisipta aliyorsa helal olmasin tabikiBen bana yapılandan fazlası yapılıyorsa haram zıkkım olsun diyorum esimde benden izinsiz bişey alırsa verirse benim rizkimdan verirsen bişey o kişiye yaramasin diyorum esimde rizam olsun diye uğraşıyor o zaman orta yol bulunuyor
Onu da siz örün teyzeleriAtkı da ör ona
Bile bile lades :/Evlat ayrımı yapanlar için cehennemde çok derin bı kuyu beklermiş kendilerini bilirler Allah a havale et
Hoşbulduk canım ah ne iyi geldi daha kahvaltı yapmadımAleykum selam hos geldin
Gel gel kahvalti sofram bile duruyo kosHoşbulduk canım ah ne iyi geldi daha kahvaltı yapmadım
Hoşgeldin resmen trend topik olduAy hepsini okumadan geldim 26 sayfa olmuşhayırlı olsun kızlar selamün aleyküm
Bakin benim de bebekim var artıkın
Benden lifOnu da siz örün teyzeleri
Tamam hemen giyinip geliyorum hava soğumuş bayaGel gel kahvalti sofram bile duruyo kos
Benim albümden çalmış
Bu hızla giderse hiç düşmez TT denHoşgeldin resmen trend topik oldu
Ayyy ne tembel karılar bunlar iyyy kahvaltı sofrası yerde öğlen olmuşGel gel kahvalti sofram bile duruyo kos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?