- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.873
- 698
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
Valla parasida ödendi yani sadece gideceğiz alacagiz ay bana bi vurun kendime geleyim:))
Allah yardimcin olsin canim insani. kendi ailesi deger vermeyince baskalari neden fersin ilerde komsularin bakmasa ne olcak efer ayni sehirdeyseniz gotur birak evine c9cuklari abinde artik kendi basinin caresine bakmaliSözde benim annem de ölüyor ama abim var bekar 32 yaşında bana gelse o aç kalırmış....
İçinde heves ypk canim cok hasta olduğumuz zamanlarda bile komşularım bakti bana ve yardım et biraz gel dediğimde de komsularini sıkı tut sana Allah yardim etsin işin zor der...
Gelinnnn kizginim sana oglumu aldattin:))
nerde bu millet
Daha 32 yaşındaymış,küçücük oAllah yardimcin olsin canim insani. kendi ailesi deger vermeyince baskalari neden fersin ilerde komsularin bakmasa ne olcak efer ayni sehirdeyseniz gotur birak evine c9cuklari abinde artik kendi basinin caresine bakmali
Çocuklarımın huylarini bile bilmiyor ki annem...Allah yardimcin olsin canim insani. kendi ailesi deger vermeyince baskalari neden fersin ilerde komsularin bakmasa ne olcak efer ayni sehirdeyseniz gotur birak evine c9cuklari abinde artik kendi basinin caresine bakmali
Ay ömür boyu dua ederim sana:))))Ben alayım hayrına
:)) anlaştıkAy ömür boyu dua ederim sana:))))
Iyi geldi:))))
Ay valla deli oluyorum:))yani benim 4 yaşındaki oğlum bile kendini ac bırakmıyorDaha 32 yaşındaymış,küçücük o
Mazeret ararsan bir dünya bulunur,yazık evlat ayrımı yapmak :/Ay valla deli oluyorum:))yani benim 4 yaşındaki oğlum bile kendini ac bırakmıyor
Laf işte anneminki
Ben bu ayrimi hep yaşadım canimMazeret ararsan bir dünya bulunur,yazık evlat ayrımı yapmak :/
En büyük kazığı da oğlanlardan yiyiyorlar amaBen bu ayrimi hep yaşadım canim
Sofrada abim doymadan peynir sucuk et dolma börek yiyemezdim çünkü o erkek. ..
Öyle de oluyor canim bana 2 lirayi cok görürken abimin gereksiz borçları icin kaç hayvan tarla sattılarEn büyük kazığı da oğlanlardan yiyiyorlar amasenin ki çok bariz abartmış ins kendi ailende mutlu olursun canım
Tabii ki etmez,etmemeli ama işte. Farklı zihniyetler. Aynen canım,sen kendi ailene bak,boşverÖyle de oluyor canim bana 2 lirayi cok görürken abimin gereksiz borçları icin kaç hayvan tarla sattılar
Ve abim hala annemi azarlar yemek saatinde hazir değil diye(
Ama annem görmüyor bunu hiç
Napim artık benimde kendi evim ailem var cocuklarim var 3u için de ayrı ayrı ölürüm erkek kız farkedermi hiç
Aynen oyle bizim kv hic sevmez benimkileri varsa yoksa eltimin kizlariEvlat ayrımı yapanlar için cehennemde çok derin bı kuyu beklermiş kendilerini bilirler Allah a havale et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?