- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
Rahat ol canım yasana ablamı desemm ne esem :/sen nasıl istiyorsan oyle derimm❣
Tiyze diyem ben sana:)) sınırı zorlayayim kizmiyoraun:))♥♥♥♥♥♥Yok canım takmam ben,ne istersen de :)
Ben açmayı düşünüyordum iyi oldu:))))Kız topik topik diye kuduruyomusuz meğer yavaş yazın yetisemiom şarj kaldı yüzde 10 birazdan biter :)
Babaanne de yavrumTiyze diyem ben sana:)) sınırı zorlayayim kizmiyoraun:))♥♥♥♥♥♥
Kk cok yavaş yaaAralarda kaçarsa idare edin kızlar :) geç yazarsan yani
ben,izletmem oyuncak almaya,gitti onune geri cektim uzaktan izeltirim :)Oy masallah sana benimkiler de böyle izliyorlar yaa tvnin icine girecekler:))
Koş koş canım,görüşürüz ins :)Benimkiler kavgaya tutuştu küçük ağlıyor ben kaçtım gelirim irazdan
I ihhh begenmedim abla falan yok aaa cansin sen:)Babaanne de yavrum
Bende o yüzden besige koyuyorum yatak odasindan sesini dinliyorlar:))yoksa alamıyorum ki önündenben,izletmem oyuncak almaya,gitti onune geri cektim uzaktan izeltirim :)
Gömdün zati teyze diyerek heheI ihhh begenmedim abla falan yok aaa cansin sen:)
Yerim ben onları.merak ediyorlardır :)Bende o yüzden besige koyuyorum yatak odasindan sesini dinliyorlar:))yoksa alamıyorum ki önündenbide prematureler gözleri bozulacak yoksa
Sen su an beni gorsen ciddi ciddi teyze dersin canim valla:))Gömdün zati teyze diyerek hehe
ben de besige koyarim yatak odasini toplarken falan yan kapisini aciyorum ordan cikiyo gidiyo tv izliyo sevmedigi biseylse geri geliyo yanima anne diye bacaklarima,sariliyo sipamBende o yüzden besige koyuyorum yatak odasindan sesini dinliyorlar:))yoksa alamıyorum ki önündenbide prematureler gözleri bozulacak yoksa
n 22bucugum martta 23olcam beeeSen su an beni gorsen ciddi ciddi teyze dersin canim valla:))
Ah o Niloyaben de besige koyarim yatak odasini toplarken falan yan kapisini aciyorum ordan cikiyo gidiyo tv izliyo sevmedigi biseylse geri geliyo yanima anne diye bacaklarima,sariliyo sipam
Cok bilmis valla niloyaya asik bide
Kac haftali kdogdular ve kac ayliklar suann senin miniklerr
Cok seviyorlar canim ponileri elleriyle tutmaya çalışıyorlar♥♥Yerim ben onları.merak ediyorlardır :)
Valla zor canım 3 bebeyle,Allah yardımcın olsunSen su an beni gorsen ciddi ciddi teyze dersin canim valla:))
Akabaaa sen kac yillik evlisin kizzzz nene dicem bendeeee:)Ah o Niloyanasılsın ? İyi misin? Daa daha nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?