• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK ÜYELERİ ANLAYİP YÜRÜYÜN İNSANIN UZERİNE 😳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hellomyfriends

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2021
274
653
18
27
Yahu bir yorum yapıyorum sundurup nerelere götürüyorsunuz. Biz yazılan göre tahmin yapıp fikir söylüyoruz. Açık giyinen bir arkadaşa annesi kızıyormuş. Bende dedim ki anneniz zaman kötü,tecavüz falan var diye herhalde dikkatli olmanızı istiyor sonuçta anne dedim ama özgürsünüz istediğinizi giymekte elbette dedim. Aman Allah'ım sanki ben birine tecavüz ettim gibi davranıyorsunuz. Evet zihniyetleri kötü,elbise ile alakası yok ama annenin karışmasına örnek verdim,bende kızımı korumaya çalışırım dedim. Yok senin kızında yarın bir gun açacak konu diye yazıyorlar bilmem ne. Gençliği mahfolacakmis bitecek ozguvensiz olacakmış. Benim kızım annesi olarak verdiğim öğüde karşılık özgüvensiz olacaksa olsun ! Bana tepki verebilirsiniz ama yok kızın yok oğlun demeyin.

Kk da bir grup var.. ya dalga geciyor... ya saldiriyor... O nedenle bosverin ne kadar anlatirsaniz anlatin... Karsinizdakinin anladigi kadardir olay...
Yeminle kötü niyetle söylemedim. Bende açığım elbette etek giyiyorum diye tecavüz etmezler ama niyetim 50 küsur yaştaki insanın bu zamanda böyle niye söylediğini anlatmakti ama anlamıyorlar. Begenmedjme biri bir kere basınca hepsine bulaşıyor. Hepsi basma mecburiyeti duyuyor sanırım !!

İnsan komsusuna akrabasina guvenemiyor artik...ne yazikki...aile bireylerinde bile cikiyor sapiklar..anneler zaten herdaim korumaci oluyor ic gudusel olarak...maksadi karismak degil belkode kendince korumaktir.. sizde bunu anlatmaya calismissiniz yazinizdan anladigim kadariyla... Ama iste karsi tataf ne kadar anliyor... Simdi algi diycem dun yedigim gibi linc yiycem burdada🤣🤣

İnsan komsusuna akrabasina guvenemiyor artik...ne yazikki...aile bireylerinde bile cikiyor sapiklar..anneler zaten herdaim korumaci oluyor ic gudusel olarak...maksadi karismak degil belkode kendince korumaktir.. sizde bunu anlatmaya calismissiniz yazinizdan anladigim kadariyla... Ama iste karsi tataf ne kadar anliyor... Simdi algi diycem dun yedigim gibi linc yiycem burdada🤣🤣
Yahu 1 i öyle anlar tamam derim dünden beri bir mok yedim yazdim cevap 100 kişi belki beğenmedim attı. Alıntı yapıp cevap verdi aman Allah'ım 🥴

Yahu 1 i öyle anlar tamam derim dünden beri bir mok yedim yazdim cevap 100 kişi belki beğenmedim attı. Alıntı yapıp cevap verdi aman Allah'ım 🥴
Takilmayin.. herkes herseyi istedigi taraftan algiliyor... Sizin ne demeye calistiginizin bir onemi yok.. gununuz problemlerinden biride bu zaten...bir soz soyle... Sonra isin yoksa 1 saat kendini savun...

Çok uzundu ben 6 paragraf yazıyı okumak zorunda mıyım ? Başlığa bakıp merak ettiğim içinde özet istediğim gayet doğal birşey bunla onun ne alakası var .

Okumak zorunda degilsiniz ama saygisizca yorum yapmaya da hakkiniz yok. Bu halinizle de uyeleri elestiriyorsunuz. Ne komik.

Konuyu bilmiyorum ama ne demislerse haketmissiniz. Tecavüzü kıyafete bağlamak kadar sacma bir şey yok. Hayvanlar da tecavüze uğruyor.

Annesinin lafi yüzünden ozguvensiz olacaksa olsun demissiniz. Bu ne bencillik! Ne hakkiniz var buna?

Birinin ebeveyni olmaniz ona türlü istismarlarda bulunmaniz hakkını vermiyor.
Ellerine saglik sizin payınızı veren arkadaşların.

Konuyu bilmiyorum ama ne demislerse haketmissiniz. Tecavüzü kıyafete bağlamak kadar sacma bir şey yok. Hayvanlar da tecavüze uğruyor.

Annesinin lafi yüzünden ozguvensiz olacaksa olsun demissiniz. Bu ne bencillik! Ne hakkiniz var buna?

Kimse bana pay vermedi,kimsenin de haddine değil ! Kızıma açık giyme demek istismar mı olacak ne kadar saçma düşünce yapısı! Çocuğum hakkında sözlerinize dikkat edin ! Bu bir istismar değil ve çocuğum da reşit değil. Duyduğunuz her kelimeyi kullanmayın bence komik oluyor çünkü. Elbiseye bağlamıştım ben orada. Giymekte özgürsünüz ama anneniz böyle düşünüyordur dedim.

Çocuğu serbest bırakanlara ailesi nerde deniliyor. İstismara (!) Gerçek anlamda uğrayan çocukları duyunca ailesi nerde deniliyor. Kötü şeylerde aile katılıyor ortaya,böyle şeylerde de özgür olunuyor. Kimsenin kimseye şunu giyme dediği yok. Asıl siz haddinizi bilin ve benim çocuğuma karışmamış adını istismar koymaktan vazgeçin. Zira güzel şeylere istismar adı verilmez!

Kimse bana pay vermedi,kimsenin de haddine değil ! Kızıma açık giyme demek istismar mı olacak ne kadar saçma düşünce yapısı! Çocuğum hakkında sözlerinize dikkat edin ! Bu bir istismar değil ve çocuğum da reşit değil. Duyduğunuz her kelimeyi kullanmayın bence komik oluyor çünkü. Elbiseye bağlamıştım ben orada. Giymekte özgürsünüz ama anneniz böyle düşünüyordur dedim.
Siz istismarin ne oldugunu biliyor musunuz da bana bunu kullanmayin diyorsunuz?

Sosyal hayatin icindeki çocuk, zaten biliyor iç çamaşırı ile dışarı çıkmayacağını.

Etek giyemezsin bol pantolon giy ne demek oluyor? Bacaklarini ortmelisin demek oluyor. Çocuk bunu ne olarak algılıyor? Çirkinim, kapatmaliyim. Kendi kararlarimi veremeyecek yaştayim.

Bu neye sebep oluyor? Özgüven kaybına. Istismar bu işte. Çocuğun benlik saygısını zedelemeniz onu istismar ettiginiz anlamina gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X