KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

grip geçiyo gibi ama tm geçmedi en azından halsiz değilim
ama bu sabah bi kalktım boğazlaım acıyo partil aldım bitane inş o engeller şişmez boğazlarım

ee sen ne yaptın izleyebildinmi cananı ben izledim:81:

ay boğaz ağrısıda kötü beaa yutkunamıyo insan inşallah geçer kuşum hemencene

yok gıı izleyemedim dün eve geç gittik biraz sonrada çamaşır falan attım makineye etrafı topladım sonuna doğru yetiştim ama dediğim gibi herif izlettirmedi küçük sırları izledi

bugün netten bakarım artık:97:
gamze özçelik çok hoşuma gidiyo dizide sevmiyodum bi ara şu çıkan videosundan dolayı ama şuan sempatik geliyo:97:

inş geçer canım sağol.

gamze özçeliği arka sokaklar dizisiyle sevmeye başladım bu dizide de iyi yapıyor rolünü
mankenlikten oyunculuğa geçip iyi oynayanlardan biri bence

gunaydin yprkim nihanim nasilsiniz kizlar.
nihanim bogaz agrisida fenadir canim su gargara ilaclari varya ondan bi alsaydn faydasi olurdu belki

inş geçer canım sağol.

gamze özçeliği arka sokaklar dizisiyle sevmeye başladım bu dizide de iyi yapıyor rolünü
mankenlikten oyunculuğa geçip iyi oynayanlardan biri bence
evet canım gerçekten iyi oynuyoo:128:

nihanim bogaz agrisida fenadir canim su gargara ilaclari varya ondan bi alsaydn faydasi olurdu belki

günaydınnn hazalcımmm napıyonn
yıkadınmı halılarını

günaydın canım iyi sayılırım sen nasılsın
pastil iyi geldi gibi bakalım devam edrse doktora yazdırırm ilaç canım benim sağol

Son düzenleme:
evet canım gerçekten iyi oynuyoo:128:

günaydınnn hazalcımmm napıyonn
yıkadınmı halılarını

yok cnm yikamadim bugun yikamayi dusunuyorum, bugunde arkadaslar cagirdi ama gidemicem galiba:97::97::97:

günaydın canım iyi sayılırım sen nasılsın
pastil iyi geldi gibi bakalım devam edrse doktora yazdırırm ilaç canım benim sağol

yine iyiymisin biraz cnm yarina bisiycigin kalmaz insallah

günaydın kızlar nihancım geçmiş olsun kuzum :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…