KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

he yıllık
evet çıkayım çok durulmaz basur olcam valla aman aman

kız böcük senan bilgili sayarı olmadımı daha

ne var nan şahmerdan
olmadı yapmıcaz sena da giremicek artık onu şikayet edende bendim komplo kurdum senaya heeheee
yeni pc alcaklar galiba olmuyo bu oluyoda pek iyi olmuyo senanın istediği gibin hee bugün konuştuk senayla cumartesi gelcekler galiba o zaman görcem:97::97:

sen baaa gonder mailini ben sana uygun bi hedie gonderirim

tobe tobe kim bu zamanda bedava cek veri yahu madem verecen git ihtiyaci olanlara ver

niye bu kadar art niyetli düşündünüz anlamadımki.sitede link vermek yasak olduğu için mail adreslerini mesaj atanlara limangonun çekini veren linkleri gönderiyorum sadece.

ne güzel:97:

uzun zaman sonra ilk kankitolar buluşacak:97:

niye bu kadar art niyetli düşündünüz anlamadımki.sitede link vermek yasak olduğu için mail adreslerini mesaj atanlara limangonun çekini veren linkleri gönderiyorum sadece.

ya seni tanimam etmem niye 40 tl icin mailimi sana yolliim?
øzelden atabilirsin dedik bu yeteri kadar acik deilmi anladin yani..
ben kendi adima istemiyorum arkadaslarimda istese cvp yazarlardi...

link özel mesajlarla burda da göndeilir
illa maile gerek yok
neyse biz istemiyoz sağol

ben 100 mesaj sayısını daha iki gün önce doldurabilmiş yeni üyeyim ve her 5 dakikada bir özel mesaj atabildiğim için uzun sürüyor.daha öncede bu linklerle ilgili konu açmıştım gelen mesajlara ben cevap veremediğim için mail adreslerini yollamışlardı.alıntı yapmayı bile yeni öğrendim link başka türlü nasıl verilir bilmiyorumda.mail adresini vemekte ne gibi bir sakınca var anlamadım ama bu kadar yanlış anlaşılacağımı tahmin etmemiştim doğrusu.

hadi nen yürü git teeee
mürsele bağlatma beni
tazann tilekkkkkk

ne güzel:97:

uzun zaman sonra ilk kankitolar buluşacak:97:
iviiitt:97::97: ne güzel :97:

nen yprk konya ankara 1 saat oldu gidip gelmesi sen gelsene konyaya yazin gezdirem seni konyayi etliekmegimiz yersin mevlanayida ziyaret ederiz...

hee ne iyi olur kız inşallah geliriz bir gün konyanın neresindensin bacım
bi arkadaşım kuğululuydu sanırım oda şuan almanyada gurbet ellerde:97:

tamam arkadaşım neyse olur böyle yanlış anlaşılmalar sağolasın düşüncen için
ama ben kendi adıma istemiyorum teşekkür ederim :87:

polyanan ucus ne zaman bacim ne heycanlisindir simdi ailenin heyecanida bambaska olur tek gonderdiler bizi elimizde cocuklarla yanlarina gitcez ne tuhaf olurlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…