KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kı shadow senle daha temin konuştuk gibi sankii en son gece 3'tü sanırsam

çok sinir oldum şimdi yaa ne aşağılık insanlar var Allah belalarını versin

evet cnm yaa... hatta ben 4te yattım. mutfağımı çizdim ekledim topiğe. tam yatıcaktım aklıma bişi eldi yaptım ama kızlar beğenmediler. kullanışlı olmaz dediler ((
ya habere ben de sinir oldum yaa keyfim yerindeydii bozdunuz kızlar çookk fena çookk

hadi ya.. bence önceki hali gayet iyi tatlım. yine de sen bilirsin.

hadi ya.. bence önceki hali gayet iyi tatlım. yine de sen bilirsin.

hangisi cnmn o kadar çok değişiklik yaptım ki off ... mikrodalgayı buzdolabının yanındaki dolaba koydum. pencerenin önünde kafesli dolap koydum. o dolabı kimse beğenmedi ama ne yapıcam ben oraya bilmiyorum. kapaklı dolap yapsam kullanışı çok zor olucak. en so işte orda da yazdım şu stor gibi açılan dolp mı yapsam diyorum ona bakıyorum şimdi netten. yaa burda da yazıorum ama arkadaşları rahatsız etmiyim. yeri bura değil sonuçta sohbete karıştırıorum mutfak işini

Bence de kafesli dolap yapma canım ama stor kapaklı dolap çok hoş olur

nan nerdesiniz laa herkes yok olmuş 2 dk gittik noldu laa kavgamı ettiniz gene ceyda sende gene takmışın :103 pembe gözlüğü herkesi imrendiriyon hee sok onu cebine çabuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…