- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #25.541
ayy çok sinir oldum
ayy çok sinir oldum
selam canım hoşgeldin:79:
ne iğrenç bi habermiş yaprak.
kı shadow senle daha temin konuştuk gibi sankii en son gece 3'tü sanırsamslm kızlaaarrr
nasılsınıızzzz
karışık bi iş bence. ama yorum yapmayıminsanlar çığrından çıkmış artık Allah hepimizi korusun
hadi ya. yemeğini bile yapmıştımgaloş bunlar beee
hoşbuldum cnm... oğlum uyudu ben de acık bakim nabıonuz dedim :)
karışık bi iş bence. ama yorum yapmayım
karışık bi iş bence. ama yorum yapmayım
kı shadow senle daha temin konuştuk gibi sankii en son gece 3'tü sanırsam
çok sinir oldum şimdi yaa ne aşağılık insanlar var Allah belalarını versin
evet cnm yaa... hatta ben 4te yattım. mutfağımı çizdim ekledim topiğe. tam yatıcaktım aklıma bişi eldi yaptım ama kızlar beğenmediler. kullanışlı olmaz dediler((
ya habere ben de sinir oldum yaa keyfim yerindeydii bozdunuz kızlarçookk fena çookk
nasıl karışık kız:44:
sence yalan habermi
hadi ya.. bence önceki hali gayet iyi tatlım. yine de sen bilirsin.
hangisi cnmn o kadar çok değişiklik yaptım ki off ... mikrodalgayı buzdolabının yanındaki dolaba koydum. pencerenin önünde kafesli dolap koydum. o dolabı kimse beğenmedi ama ne yapıcam ben oraya bilmiyorum. kapaklı dolap yapsam kullanışı çok zor olucak. en so işte orda da yazdım şu stor gibi açılan dolp mı yapsam diyorum ona bakıyorum şimdi netten. yaa burda da yazıorum ama arkadaşları rahatsız etmiyim. yeri bura değil sonuçta sohbete karıştırıorum mutfak işini
Bence de kafesli dolap yapma canım ama stor kapaklı dolap çok hoş olur
tiramisu tarifine de ekledim topiğimize.bence eneyin kızlar çok hafif ama çook lezzetli bir pasta. hele ki 1 fincan nescafenin yanında harika oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...ulugunun-yemek-tarifleri-12.html#post17994496
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?