KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın kızlarr

dün akşam eve 10 da gittim düşünebiliyomusunuz 5 buçukta işten çıktım 10 da evdeydim

heralde hastalanacam bide ateşim var

günaydın kızlarr

dün akşam eve 10 da gittim düşünebiliyomusunuz 5 buçukta işten çıktım 10 da evdeydim

yollardan dolayımı canım ya
haberlerde çıktı gösterdiler ankarayı ne kadar çok yağmış inan direk seni düşündüm acaba yaprak eve gitmişmidir dedim
demek gidememişin canım ya

yollardan dolayımı canım ya
haberlerde çıktı gösterdiler ankarayı ne kadar çok yağmış inan direk seni düşündüm acaba yaprak eve gitmişmidir dedim
demek gidememişin canım ya

evet canım yollar dün berbattı acaba eve gidebilecemmi diye düşündüm otobüs kayıyo yollar tıkalı her yerde kaza olmuştu ay cehennem gibiydi ya en sonunda otobüs gitmiyo artık kendime arkadaş buldum 1-2 bayan onlarla yürüdük yoksa daha geç gelirdim eve

ee eşin ne yapmış merak etmemişmi seni
bu akşam aynısı olmaz inş canım

ee eşin ne yapmış merak etmemişmi seni
bu akşam aynısı olmaz inş canım

merak etmez olurmu sürekli telefonlaştık ama zaten oda yolda kaldı oda benden sonra geldi eve

inşallah bugün aynısı olmaz valla ya bakarım havanın durumuna göre belki erken çıkarım

günaydın kızlarr

gunaydin cnm hosgeldin ankarada kar varmis. kazalar yolda kalan araclar insaallah cok hasta olmazsin

iyi gitme

dün akşam sen yolcu ettin beni bu sabahta sen karşıladın
iyiyim canım sen

bak kiymetimi bil iste

merak etmez olurmu sürekli telefonlaştık ama zaten oda yolda kaldı oda benden sonra geldi eve

inşallah bugün aynısı olmaz valla ya bakarım havanın durumuna göre belki erken çıkarım
gecmis olsun cnm ya

inş olmaz canım evet eğer yağarsa bugünde çok erken çık perişan olmuşun

günaydın ballarım
yaprak dün için çok üzüldüm inşallah bugün aynsını yaşamazssın.
nihancık ne haber. nasıl geçti dünkü programınız
hazal hoşgeldin bacım nasılsın
culya meraba şeker, nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…