- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #26.621
iyiyiz beya
sen napıyon beya
aklıma eyvah eyvah geldi
senden ötürüü senden ötürüü
hoşgeldin dilek.nabayım beya iyiyim
ee sen nabıyon
kızlar ya akşam bizim inşaata hırsız girmiş elektrik kablolorını çalıyomuştu ama yakalanmış çok şükür ama bütün kabloları çıkarmış bi işe yaramaz
yazık ya geçenlerdede girdiydi şimdi yine girmiş virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusler ya
biz çalışıp didinip bişey yapmaya uğraşıyoz bunların yaptığına bak akşam eşim kaça kadar oturdu sinir oldu
kartopu oynadık
sonra eve geldik
sonra
günaydın nan mileet
nabıyonuz beya:86::86::86:
hosgeldin beaaanabayım beya iyiyim
ee sen nabıyon
kızlar ya akşam bizim inşaata hırsız girmiş elektrik kablolorını çalıyomuştu ama yakalanmış çok şükür ama bütün kabloları çıkarmış bi işe yaramaz
yazık ya geçenlerdede girdiydi şimdi yine girmiş virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusler ya
biz çalışıp didinip bişey yapmaya uğraşıyoz bunların yaptığına bak akşam eşim kaça kadar oturdu sinir oldu
hoşbuldukhoşgeldin dilek.
şuna bak ya illa çalacak bişey buluyolar. ne insanlar var yarabbiii
geçmiş olsun canım
hosgeldin beaaa
kiz vitusvirus ne bea
hadi yanabayım beya iyiyim
ee sen nabıyon
hıı neden uykusuz kaldığın anlaşıldı
ulan bi burda kar yağmadı hee muğlaya izmire var bi buraya yok ya ne sinir oldum ya
:44:
bilmiyomki bacım bende şimdi gördüm:44::44:
virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusler
kız bak gene çıktı ben oraya ş.ler yazıyom öyle çıkıyo kötü kelime olduğu için olabilirmi
bacım noliyi ya iyimisin:18::18::18: ne virüsü
hepçinize virüs yolluyom ele geçircem şimdi pc leri haahaahaa
kız bak gene çıktı ben oraya ş.ler yazıyom öyle çıkıyo kötü kelime olduğu için olabilirmi
hepçinize virüs yolluyom ele geçircem şimdi pc leri haahaahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?