KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Sena sana birşey sorucam parfümleri çok sevdiğini biliyorum

Hugo boss intense almayı düşünüyorum nedersin?

cnm hugo xx kokladım geçen beğendim aslında ama kocam beğenmedi. biliyosun ben kocama beğendirmek için böyle parfüm çılgınlığına başladım. yoksa bi çok parfümü beğeniyorıum. açıkcası onu denemedim. daha doğrusu hugonun parfümlerini hep merak ettim ama hiçbirini denemedim sayılır xx hariç..
sen ne tarz kokulardan hoşlanıyorsun..
mesela ingilizcen varsa Perfumes and Colognes Magazine, Perfume Reviews and Online Community - Fragrantica.com adlı adresten girip parfüm yorumlarını okuyabilirsin. nasıl koktuğu içinde neler olduğu falan da yazıyor bu sitede. süper bi site.. ben çok kullanıyorum bu siteyi

kızlar ben geldim nan açılın.. ay bizim pazara süper şeyler gelmiş yaaaaaaaaa 10 tl' ye bi porselenler aldım sormayın valla..

du bi resimlerini eklicem az bekleyin yoksa size göstermezsem çatlarım

kızım bu veyda tam dayaklık nen bak bi de porselen almış kırılacak taşınırkene

intense hakkında arastırma yaptım genel olarak begenılen cok kımsede olmayan bir parfüm

verdiğin siteye göz atıcam canım sagol

ceydoşum sana hoşgeldin serenatı yapmıstım ammaaaaa görmedin

hoşgeldin neen...aldıklarını göster merak ediorum

Kızlar işte aldığım porselenler.. fotoğraf makienesi görümcemde kaldı yaa o yüzden internetten bulup ekledim şimci. ürünler karaca'nın carmen serisinin aynıları yaww daha çook şey alasım vardı da onları da haftaya alıcam Hepsine 10tl verdim

anam çatlarım şimdi orta yerimden hee bunların hepsimi 10 tl tuttu hadi canım

12.5 tuttu yafrum kurabiye standı 2.5tl

valla kı ben baakrken sormaya bile şeyetti deim kesin pahalıdır mesela pasta standı 10'dan aşağı değildir didm adam 2.5 tl yenge diyince böle oldum

daha alcaktım da haftaya da gelcekmiş ii dedim

aaaaaaaaaaaa nekadar ucuzmus yaaaaaaaaa

burda ancak 50 tl tutar hepsi oda en ucuzu

güle güle kullan ceydoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…