KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ne güzel benim bir sürü işim var sabah havluları attım yıkandı anacım balkonları temizlemiş onları asmış.
kalan işler yarın beni bekler :2:

kırışmıştır canım. ütü çıktı başına

kızlar sonucu aldım negatif hamile değilim.

dr. strs yüzünden dedi kızdı bana

söz dedım kafama takmıycam böyle işte:89::89:

hayırlısı canım. psikolojik gebelik bile oluyormuş takma kafana Allah tez zamanda nasip eder inşallah.

yarin k.validem gelio bize ne var ne yok diye kontrola geliyor kesin duydu tabi benim turkiyeye erken gidecegimi hemen laf alamya geliyo

ben cıkıyorum zaten kimse yok

bu saate kadar hıc bısı yemedım ölüyorum aclıktan öptüm sizi hadi by

nihan bu arada FOLBİOL verdi (folik asit)

folik asit bebekten 3 ay öncesinden içilmeye başlanıyor.
aksatma çok faydalıymış.

yarin k.validem gelio bize ne var ne yok diye kontrola geliyor kesin duydu tabi benim turkiyeye erken gidecegimi hemen laf alamya geliyo

kayganalarında işi yok hep kontrolde ona ne ki kocan var başında istedin zaman gidersin

aksatma çok faydalıymış.

kayganalarında işi yok hep kontrolde ona ne ki kocan var başında istedin zaman gidersin

doktorum verdi banada 1 ay sonra korunmayı bırak dedi bana 10 gündür kullanıyorum bakalım:97:

Hoşbuldum nihanım

neden hiçkimse yok topikte :26:

ayrıca bebişim, sen eşinle konuştun mu? çok merak ediyorum durum nedir??? :18::18:
bilmiyorum artık kimse uğramıyor
eskisi gibi değil

konuştum olmaz didi:96::96:
ben karımı sokakta bulmadım didi:96::96:

izin vermiyor bende kabul etmicem işi inş çıkarmazlar işten

bilmiyorum artık kimse uğramıyor
eskisi gibi değil

konuştum olmaz didi:96::96:
ben karımı sokakta bulmadım didi:96::96:

izin vermiyor bende kabul etmicem işi inş çıkarmazlar işten

Ciddi misinn inşaAllah o müdür bozuntusu arıza yapmaz. bu sebepten dolayı da işten çıkarırlarsa yuh derim onlara yani. o kadar bekar bayan varken, evli bir bayanın bu işi yapmasının hoş olmayacağını anlamaları gerekiyor eşinin tavrı normal bana kalırsa tatlım çünkü sana demiştim benim eşim de olsa kesinlikle hayır der. anormal olan kesinlikle senin o müdür bozuntusu

inşaAllah hayırlı haber alırız senden nihancımm, çok üzüldüm gerçekten

Hoş geldin ceydaaa

Hoşbuldum canım naber kızzz

ya cadum ne iş kimsecikler yok :44:

Son düzenleme:

haklı olduğu söylemeniz beni mutlu ediyor çünkü dün bşk yardımcısı ne var bunda gibilerinden konuştu sinirim bozulmuştu
sağol canım ne yapalı herşey olacağına varırı

sen yaptın dün nasıl geçti gezmeniz

yaponun işi vardı. Diğerleri burda
:44:

Dün iyi geçti güzelim, kaynanam bu aralar iyilik meleği oldu dün kaynanam aradığında ''evde yemek yok anne, gelemem'' demiştim. o da baktım 1 tencere yemek yapmış getirdi bana ben de öyle gidebildim yani gittik işte, oturduk,muhabbet sohbet vs.. sonra eve geldim, üzerimi değişip pazara gittim. saat 6 oldu zaten böyle yani canım..

dün gece geç uyudum, sabah eşim gelince uyandım ama o kadar uykum vardı ki anlatamam. evi toparladım baktım olacak gibi değil eşimin yanına yattım hemen

aksatma çok faydalıymış.

yok cnm kendi kendine konusur gider yani bana laf soyliyemez ikeadan aldiklarima bakar iste bide turkiyeye erken gitcegimi duyduysa o yuzdende laf almaya gelir kendileri surekli para yok bilet ve harcliklari ogullarimiz versin diyor benimde erken gitcemi duyduysa kendilerinin de biletlerini alsin diye esime soyler ama soyledigi ile kalir yani..

kaynanyı ne yapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı

selam kızlar, ay çok özledim ben sizi yaa nasılsınız

hosgelidn cnm ben iyiyim sen nasilsin su gunlerde topic sessizlesti haftaya dahada cok sessizlescek bilo izinli bende ev tasicam
banada onu verdi kız
acaba hamile kalınca ilk zamanlarda içmeye devam etçezmi

16:

yok cnm folik i sadece hamis kalmadan once kullaniliyo. yumurtaliklari guclendiriyo ben hamis kalmdan once kullaniyordum benimki yumurtaliklari guclendirmek icindi daha degisikleri varsa bilemicem.:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…