- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #30.961
bende yok olduğum süre içerisinde arkidaşlar
nevresimleri değiştirdim yıkadım astım yenilerini taktım,çamaşır vardı onları katladım yerleştirdim.
lavaboları temizledim,tozları aldım,balkonu yıkadım,yerleri sildim süpürdüm veeeee
nihayet işim bittiiiiiiii
bu dediklerinin hepsini benimde yapmam lazım ve akşam eve gidince o saatten sonra hepsini yetiştirmeye çalıcağım
bu arada bende nevresimler sabah makineye attım gidince hazır olsunlar diye çoktan yıkanmış bitmiştir makinanın içinde çok kırışırlarmı ya:26:
kızlar sonucu aldım negatif hamile değilim.
dr. strs yüzünden dedi kızdı bana
söz dedım kafama takmıycam böyle işte:89::89:
nihan bu arada FOLBİOL verdi (folik asit)
yarin k.validem gelio bize ne var ne yok diye kontrola geliyor kesin duydu tabi benim turkiyeye erken gidecegimi hemen laf alamya geliyo
yarin k.validem gelio bize ne var ne yok diye kontrola geliyor kesin duydu tabi benim turkiyeye erken gidecegimi hemen laf alamya geliyo
banada onu verdi kıznihan bu arada FOLBİOL verdi (folik asit)
brownim hayirlisi olsun cnm calismalara devam
niho ile ayni ay hamis kalirsiniz belki
folik asit bebekten 3 ay öncesinden içilmeye başlanıyor.
aksatma çok faydalıymış.
kayganalarında işi yok hep kontrolde ona ne ki kocan var başında istedin zaman gidersin
selam kızlar, ay çok özledim ben sizi yaanasılsınız
selam canım naber hoşgeldin:80:
bilmiyorum artık kimse uğramıyorHoşbuldum nihanım
neden hiçkimse yok topikte :26:
ayrıca bebişim, sen eşinle konuştun mu? çok merak ediyorum durum nedir??? :18::18:
bilmiyorum artık kimse uğramıyor
eskisi gibi değil
konuştum olmaz didi:96::96:
ben karımı sokakta bulmadım didi:96::96:
izin vermiyor bende kabul etmicem işi inş çıkarmazlar işten
Hoş geldin ceydaaa
Ciddi misinninşaAllah o müdür bozuntusu arıza yapmaz. bu sebepten dolayı da işten çıkarırlarsa yuh derim onlara yani. o kadar bekar bayan varken, evli bir bayanın bu işi yapmasının hoş olmayacağını anlamaları gerekiyor eşinin tavrı normal bana kalırsa tatlım çünkü sana demiştim benim eşim de olsa kesinlikle hayır der. anormal olan kesinlikle senin o müdür bozuntusu
inşaAllah hayırlı haber alırız senden nihancımm, çok üzüldüm gerçekten
Hoşbuldum canımnaber kızzz
ya cadum ne iş kimsecikler yok :44:
yaponun işi vardı. Diğerleri burdaciddi misinnInşaallah o müdür bozuntusu arıza yapmaz. Bu sebepten dolayı da işten çıkarırlarsa yuh derim onlara yani. O kadar bekar bayan varken, evli bir bayanın bu işi yapmasının hoş olmayacağını anlamaları gerekiyor Eşinin tavrı normal bana kalırsa tatlım çünkü sana demiştim benim eşim de olsa kesinlikle hayır der. Anormal olan kesinlikle senin o müdür bozuntusu
Inşaallah hayırlı haber alırız senden nihancımm, çok üzüldüm gerçekten
hoşbuldum canımNaber kızzz
Ya cadum ne iş kimsecikler yok :44:
haklı olduğu söylemeniz beni mutlu ediyor çünkü dün bşk yardımcısı ne var bunda gibilerinden konuştu sinirim bozulmuştu
sağol canım ne yapalı herşey olacağına varırı
sen yaptın dün nasıl geçti gezmeniz
folik asit bebekten 3 ay öncesinden içilmeye başlanıyor.
aksatma çok faydalıymış.
kayganalarında işi yok hep kontrolde ona ne ki kocan var başında istedin zaman gidersin
kaynanyı ne yapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı
selam kızlar, ay çok özledim ben sizi yaanasılsınız
banada onu verdi kız
acaba hamile kalınca ilk zamanlarda içmeye devam etçezmi
16:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?