KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

cok saol canim
Almanca kursuna basliyacim oglusumla birlikte :))

ohh oğluşunla hemde negüzel ana oğul birlikte lisede bizde almanca görmüştük aklımda kalan was macht du hier
ıch mache housofgabensempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohh oğluşunla hemde negüzel ana oğul birlikte lisede bizde almanca görmüştük aklımda kalan was macht du hier

evet canim oglusum oldugu icin böyle bi kurs bulduk
o oyun odasinda arkadaslariyla oynayacak tabi baslarinda bi bakici olacak bende sinifta ders görücem
ins bu kez tam anlamiyla ögrenirim su gicik dili sempatiksalakcinni

polyanan kontrole gidince sorsana bi utanma canım çok normal bişey bu alırsın şimdi verirler hastaneden sonra hiçbişine yaramaz boşu boşuna almış olursun

canim kontrole hastaneye gitmiyom özel doktora gidiyom hastaneye acil durumda dogumda gidice.neyse ben almiyim alinmasi gerekirse kocam alsin hemen öyle yapayim

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 yine iyi aklinda kalmis

evet canim oglusum oldugu icin böyle bi kurs bulduk
o oyun odasinda arkadaslariyla oynayacak tabi baslarinda bi bakici olacak bende sinifta ders görücem
ins bu kez tam anlamiyla ögrenirim su gicik dili sempatiksalakcinni

cok iyi olmus canim bende baslicam bebek büyüyünce benimki zorunlu kurs baslamam gerek kesin.
valla bu dil öyle sacma bi dilki burda buyüyüp yetisenler biz bile karistiriyoz sasiriyoz diyorlarakannehir

dil bilmek çok güzel lisede ben ingilizce gördüm hep alanım ingilizceydi çok iyi konuşuyodum ama 2003 mezun oldum ozamandan beri hiç kullanmadım ing sanırım unuttum artık çok üzülüyorum aslında

serifecim bi ceee dedin kactin anam gelde sohbet edelim.
ankaranin neresindesin.

cok iyi olmus canim bende baslicam bebek büyüyünce benimki zorunlu kurs baslamam gerek kesin.
valla bu dil öyle sacma bi dilki burda buyüyüp yetisenler biz bile karistiriyoz sasiriyoz diyorlarakannehir

evet ya cok tuhaf bi dil ve o artikeller cok zor ezber gerektiriyo insan karistiriyo
zaten burda dogan cocuklar da bi tuhaf ne alamncayi güzel konusabiliyo ne türkceyi
istisnalar var tabi
o nedenle cok istiyorum oglum güzel türkce konussun

dil bilmek çok güzel lisede ben ingilizce gördüm hep alanım ingilizceydi çok iyi konuşuyodum ama 2003 mezun oldum ozamandan beri hiç kullanmadım ing sanırım unuttum artık çok üzülüyorum aslında

üstüne düsseymissin sakir sakir konusurdun simdi bak ama gec deil bence kendi kendine calisabilirsin biraz.
ama insan hic ugrasamiyor artik.en güzel dil türkce valla sade tek tek.
nedir bu almancadan cektigimiz bizim:hulya:

polyanam canim telas yapma ya
ben mesela emzirme südiyeni koymamistim hastane cantama
ordaki hemsireler hemn esime söyledi sunu al diye
esim gidip aldi hemen
bebek bezi ,bebek kremi vs bi sürü seylerde veriyolar korkma yani
zaten hemsire dogum dan sonra seninle birlikte banyoya girip anlatiyo o bölgeni nasil temizlemen gerektigini ve o dedigin pet gibi seylerden veriyo bir sürü

bücügüm yapma öyle ya
al bi kac kitap bilmem ne calis unutma lisan cok öenmli birsey
valla deli gibi kuduruyorum suan kurs baslasda deli gibi calissam diye
cok delilik yaptim ben 3 aylik bi kurs gecmisim var ama benim gittigim kurs türklewrin gittigiydi kadinlar pasta ,cörek tarifi verip duruydu hocada benle hic ilgilenmiyodu bende biraktim sonrada hamile kaldim
aslinda hamile kalmadn ögrenmek istiyoduma ma esim cok zorladi alsanaalsanasmile
simdi su almncayi bi halledeyim ingilizcede ögrenmek istiyorum
sonucta en cok gecerliligi olan dil o bakalim ne olcak gelecekle ilgili güzel planlarim var :hulya:

evet sade ezber gerektiriyor artikeller
kaydirigubbakcemile3 valla aynen ne türkceyi düzgün konusuyorlar ne almancayi
kiz ben bazi almanlarin ne konustugunu bile anlamiyom transit gibi gecip gidiyorlar hizli hizli.
bende cok istiyom cocugum türkceyi iyi bilsin konussun ama burda yasadigimiz sürece hic sanmiyorum ben.

polyanan canim sende bebisini azcik büyüt ve kursa basla almanca cok önemli
ben suan sarisin yesil gözlü oldugum icin beni hep alman saniyolar bir ortama girdigimde hemn konusmak istiyolar ee bende apisip kaliyorum olmuyo yani
almanyada yasiyoruz ve almancamiz cok kötü :bbo:

icimi rahatlattin canim saolŞeniz

baya ilgileniyorlarmis ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…