- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.141
merhaba KIzlar nasılsınız...
cok saol canim
Almanca kursuna basliyacim oglusumla birlikte :))
ohh oğluşunla hemde negüzel ana oğul birlikte lisede bizde almanca görmüştük aklımda kalan was macht du hier
ıch mache housofgabensempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
polyanan kontrole gidince sorsana bi utanma canım çok normal bişey bu alırsın şimdi verirler hastaneden sonra hiçbişine yaramaz boşu boşuna almış olursun
ohh oğluşunla hemde negüzel ana oğul birlikte lisede bizde almanca görmüştük aklımda kalan was macht du hier
ıch mache housofgabensempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 yine iyi aklinda kalmis
evet canim oglusum oldugu icin böyle bi kurs bulduk
o oyun odasinda arkadaslariyla oynayacak tabi baslarinda bi bakici olacak bende sinifta ders görücem
ins bu kez tam anlamiyla ögrenirim su gicik dili sempatiksalakcinni
evet canimgerekirse söylerler canım öyle yap hastanenin kantininde falan vardır alıverir
yaa bitek o kaldı aklımda 2 sene gördük bide ingilizceye önem verildiğinden diğer dersleri tınlamıyoduk hiç
cok iyi olmus canim bende baslicam bebek büyüyünce benimki zorunlu kurs baslamam gerek kesin.
valla bu dil öyle sacma bi dilki burda buyüyüp yetisenler biz bile karistiriyoz sasiriyoz diyorlarakannehir
dil bilmek çok güzel lisede ben ingilizce gördüm hep alanım ingilizceydi çok iyi konuşuyodum ama 2003 mezun oldum ozamandan beri hiç kullanmadım ing sanırım unuttum artık çok üzülüyorum aslında
evet ya cok tuhaf bi dil ve o artikeller cok zor ezber gerektiriyo insan karistiriyo
zaten burda dogan cocuklar da bi tuhaf ne alamncayi güzel konusabiliyo ne türkceyi
istisnalar var tabi
o nedenle cok istiyorum oglum güzel türkce konussun
polyanam canim telas yapma ya
ben mesela emzirme südiyeni koymamistim hastane cantama
ordaki hemsireler hemn esime söyledi sunu al diye
esim gidip aldi hemen
bebek bezi ,bebek kremi vs bi sürü seylerde veriyolar korkma yani
zaten hemsire dogum dan sonra seninle birlikte banyoya girip anlatiyo o bölgeni nasil temizlemen gerektigini ve o dedigin pet gibi seylerden veriyo bir sürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?