KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

cadu süpersin he yüzümü güldürdün bu kasvetli hava ve işyerinde

kampanyalardanmı satın almış ki kavitasyonu
bende aldımda lenf dranaj diye bir alete daha girmek gerekiyormuş
o alet dahil olmuyor genelde ayrı para istiyorlar
ve ona girmezsen karaciğerde yağlanma yapıyormuş
yada en az iki saat yürümen gerekiyormuş girmeden geri döndüm iptal ettirdim

kalkip bizimi izler
yok artik
odasi varda kücük oldugu icin yanimizda simdilik biraz buyusun ayiracam
ay masallah 10 tane inciye

Son düzenleme:

üzülme kiz benim eltiminde triodu varmis 2 tane kizi var ama 3.göze alamiyor

kalkip bizimi izler
yok artik
odasi varda kücük oldugu icin yanimizda simdilik biraz buyusun ayiracam

walla benim cadıyı yakaladım izlerken
çoğunluk dediğin gibi uyanıyor
bir gece mıkırdandı bakıyım dedim beşiğin kenarında korumalıklar varya onu köşesinden tutmuş kaldırmış bakınıyordu artık ayağa kalkıyor

bilmem zaten onun karaciğerinde yağlanma vardı bildiğim kadarıyla. inşallah araştırmıştır iyice.

ay ne kötü bi durum.park yatagini kendi yatak odama koyucam karyolasinida odasina özel gecelerde kendi odasina koyucam yazda geldi daha rahat olur artik.yatar insallah odasinda
herbiden cadiymis ayaga bile kalkiyor ha masallah dillat et ama düsmesin bi gece.

evlilik programına ılk kez cıkıyorum Datlu hanım bıraz urkeklık var ıste

Mersin'de yasıyorum.. 25 yasındayım.. atanamamıs bır ogretmenım :)

sız anlatın datlu hanuuumm programı cok ızleyemedım maalesef

suanda yapilan bir arastirmaya göre datlucadu hanimin evli ve 2 cocuk annesi oldugu tespit edilmistir.
hic utanmiyormusunuz hanfendi bide evlilik programina cikmissiniz sizi diskalifye ediyorum buyrun cikis burada

evliyim iki çocukluyum. çalışıyorum. yakuşuklu olması şart değel, genç olması şart değel. zengin olsun. üstüme bir ev bir yazlık bide araaba (mercedes) yapsın kafi

geldim geldim burdayim ben cadun sen cocuklari kacinci ayda oturttun bi topicte 7,5 aylik bebek daha oturamiyormusta
4 -4.5 ay gibi canım.

suanda yapilan bir arastirmaya göre datlucadu hanimin evli ve 2 cocuk annesi oldugu tespit edilmistir.
hic utanmiyormusunuz hanfendi bide evlilik programina cikmissiniz sizi diskalifye ediyorum buyrun cikis burada

ben sunucuyum delüüü.

amaniinn ben onu sunucu sandıydım.. o da mı adaymıs yapmayın datlu haaaanııımmm, kısmetımı kapamayın :18::18:

flaş flaş flaş Datlu haaaanımdan beklenen acıklama geldi.. dıger adaylarda bır rahatlama durumu soz konusu
masallah masallah ev,is, coluk cocuki bey de var oohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…