• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

:1:

haahaa benimkide yapıyo bazen benim ne söylicemi bile benden önce söylüyo:60::60:
beni kızdırınca ben ona direk sen bana baksana diyom oda bişeyler söylüyo beni kızdırcak bana bakıyo ve bana beksana sen diyo :60::60:ben söylemeden önce:60::60:
:60::60::60:
ezberlemis artik adam ne söyleyecegini :9:
al bendende o kadar :46:
bazen çamaşırlıkta 1-2 gün kalıyo:83::17: :78::83::83::83:

aynen valla:60: bende sirf gicik oldugum icin toplamiyom bazen :78:

Koca Trakyalıların Sözleri :)

Sen kal tek başına da çok şılatırsın gözlerini.

-o ne anasının gözüdüüürr, baksan...a gözlere fıldır-fıldır.

-as trakya kızanı aayran içer,aamburgeriinnlen..

-''çü beee.. çü'' diye de köpek kovalar:)) (benim dedem de böle der :60::60:)

-nabüün?der atır sorar,abe ii bea diye cevap alır.

- asmış somağnı bej karış mokurdanıp duruyu gavurun evladı.

- e sen de bu sabağ kırağsında çıplacık geziğsin be kızanım, giyiver sırtına bi ırka.

-Yalan söyliysın...
-Anamı ...... söylemiyım:))))

-nabiysin be, bisiklet mi aydaysın. ayda bakaam. ama kenardan kenardan git a büle, anifeye de söyle, eve gelsin çabuk, dışardan içeri girmiyo kapçık aazlı, yok ben gelip bi tekmede alıcam aklını, ayrabolundan ingenler geldi bekliyüler bak...

-Babacığın nassı oldu be Eerduvan (Erdoğan), "bacacıklarım ayrıyı" derdi insancık.
- düzeldi beğa gavur gibi maaşalla, icbişeyciği kalmadı. Eeerdal agamlarla kakavaya bilem gittiler, içmeğea:))

-sende bişi bilmisin be keraneci!

-asan napuyüsün ba
- yaşeyiz bea ayvan ayvan:))

-Hıştırmayın acık , uzdurun kopillee sizi:))

-aaa be üseiin te bu şarj aletini bi pırkala bakayım te böle dımbırdayıp duru be telefon

- Astayım bacacıklarım ağrıyı, mevlide gelemem ama Üsnü agamların düğüne gelirim beea. (düğünlerin terapi edici etkisi):)))

-ep gene trakya beeyaa avrupalıyız çekemiyo susaklar
-boşver sen bu kapçık aazlıları..
-açalım bi kilo rakı sevinsin kızanlar süle bizim şopara alsın gırnatayı gelsin

-aydiii oturmaamı geldik:))

- Sen de epten yaptın kendini üc yaşında kızan gibi.

- annneaaa ismayıl agamlara gitçem.
- sabağ kırağsında bok aramağa mı gidiyin be?

ba buleant!!
ba buleant!!
....
ba buleantt!!
kalksana be ayvanoluayvan! ÜÜÜÜÜHHH aazina yandimin enceeee! :))))

:60::60::60::60:

sizinde kocalariniz taklitinizi yapiyormu benimki sirf komiklik olsun diye yürüyüsümü konusmami verdigim tepkileri yapiyo bazen gülmekten yerlere yatiyom.:60::60:
bende onunkini yapiyom bazen:9:

hahahahah ne komiktir benimki bazen dediklerimi tekrar eder o kadar onada pek taklit denilmez iste beni sinir etmek icin yapioooo

Koca Trakyalıların Sözleri :)

Sen kal tek başına da çok şılatırsın gözlerini.

-o ne anasının gözüdüüürr, baksan...a gözlere fıldır-fıldır.

-as trakya kızanı aayran içer,aamburgeriinnlen..

-''çü beee.. çü'' diye de köpek kovalar:)) (benim dedem de böle der :60::60:)

-nabüün?der atır sorar,abe ii bea diye cevap alır.

- asmış somağnı bej karış mokurdanıp duruyu gavurun evladı.

- e sen de bu sabağ kırağsında çıplacık geziğsin be kızanım, giyiver sırtına bi ırka.

-Yalan söyliysın...
-Anamı ...... söylemiyım:))))

-nabiysin be, bisiklet mi aydaysın. ayda bakaam. ama kenardan kenardan git a büle, anifeye de söyle, eve gelsin çabuk, dışardan içeri girmiyo kapçık aazlı, yok ben gelip bi tekmede alıcam aklını, ayrabolundan ingenler geldi bekliyüler bak...

-Babacığın nassı oldu be Eerduvan (Erdoğan), "bacacıklarım ayrıyı" derdi insancık.
- düzeldi beğa gavur gibi maaşalla, icbişeyciği kalmadı. Eeerdal agamlarla kakavaya bilem gittiler, içmeğea:))

-sende bişi bilmisin be keraneci!

-asan napuyüsün ba
- yaşeyiz bea ayvan ayvan:))

-Hıştırmayın acık , uzdurun kopillee sizi:))

-aaa be üseiin te bu şarj aletini bi pırkala bakayım te böle dımbırdayıp duru be telefon

- Astayım bacacıklarım ağrıyı, mevlide gelemem ama Üsnü agamların düğüne gelirim beea. (düğünlerin terapi edici etkisi):)))

-ep gene trakya beeyaa avrupalıyız çekemiyo susaklar
-boşver sen bu kapçık aazlıları..
-açalım bi kilo rakı sevinsin kızanlar süle bizim şopara alsın gırnatayı gelsin

-aydiii oturmaamı geldik:))

- Sen de epten yaptın kendini üc yaşında kızan gibi.

- annneaaa ismayıl agamlara gitçem.
- sabağ kırağsında bok aramağa mı gidiyin be?

ba buleant!!
ba buleant!!
....
ba buleantt!!
kalksana be ayvanoluayvan! ÜÜÜÜÜHHH aazina yandimin enceeee! :))))

:60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
hhahahahahhahahhahahha

sizinde kocalariniz taklitinizi yapiyormu benimki sirf komiklik olsun diye yürüyüsümü konusmami verdigim tepkileri yapiyo bazen gülmekten yerlere yatiyom.:60::60:
bende onunkini yapiyom bazen:9:

Benimki ara sıra yapar :))

Birde bazen çoçukmuş gibi 5-10 dakika ben ne söylersem ardından kendiside söyler tekrarlar

işte uzatınca deli olurum ama kendisi bayılır:27:

ayy benim canım çok sıkılıyo bugün ya sabah başladım sıkılmaya temizliğe giriştim temizlik bitti gene sıkılmaya başladım yaa anamlarda oturmaya gitmişler off ya:95::95::84::84:canım sıkılıyo:95::95:

Benimki ara sıra yapar :))

Birde bazen çoçukmuş gibi 5-10 dakika ben ne söylersem ardından kendiside söyler tekrarlar

işte uzatınca deli olurum ama kendisi bayılır:27:
:1:bazen benimkininde o huyu tutar bende derimki sen cok büyük bi esseklik yaptim ben aptalim ya hadi tekrala derim susar o zaman tekrarlamaz artik
evet aynen ole yapiooo bide siritio karsimda bende once sinirleniom sonra guluommm :51:

gul kiz tabi sinirlenme:1:

ya kizlar aklima bisi geldi bizde netten okey oynasak yaa bulusup bildiginiz okey oyunu siteleri varmi?

:44::44::44:

ayy benim canım çok sıkılıyo bugün ya sabah başladım sıkılmaya temizliğe giriştim temizlik bitti gene sıkılmaya başladım yaa anamlarda oturmaya gitmişler off ya:95::95::84::84:canım sıkılıyo:95::95:

kız çalışınca böyle oturmaya falan gidemiyosun işte çok gıcık bi durum :95:

:1:bazen benimkininde o huyu tutar bende derimki sen cok büyük bi esseklik yaptim ben aptalim ya hadi tekrala derim susar o zaman tekrarlamaz artik

:

Ahaaaaaaaa tuttum bu sözleri,eferim polyanan bravo hiç düşünmemiştim

bu süper olacak,bakalım tekrarlayacakmı :1::1:

evde akşama kadar tek başına olmakta can sıkıcı ya

zaman geçmiyor sanki,birde sabahın köründe uyanıyorum akşamı zor ediyorum

burda yakın yasıtım bir tanıdıgımda yok canım sıkılıyor benımde:14::14:

Back
X