• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Burda hava misss gibi güneşli ama yinede soğuk

sen evde değil misin kuşum sobanı açsan ısınsan

ayaklarına patik giysen

üstüne ceket yelek falan alsan:26::26:
yok kız iş yerindeyim. evim sıcak oluyo. ama çay ısıttı beni biraz.

okry sıtesınde okey oynıyak dedıydım ama bıldıgım guvenılır bı sıte yok kaldım ortada oleee

hosgeldın cnm
hoşbulduk hazalım gördüm seni tam yazcaktım çıkmak zorunda kaldım
çok tatlısın kız kimin kankisi:81::81:
oğluşunda çok tatlı maşallah:nazar::nazar:

canım okey konusuna gelince ben iş yerinde oyun ve video sitelerine giremiyorum engelli bende maalesef

kız yün kürküm vardı. omuzlarımı çok ağrıtıyo deyin gimediydim. kesin ondan üşüdüm.
geçende kaynımlardaydık. ay yakmadılar hiç kombiyi. ben olsam misafir gelmiş deyin son ayra getirim valla. donduk. aynı o resimlerdeki gibi eşimle sarındık iyice

üşütmüşler benim kuşumu yaa :63:
kız ben de var ya özellikle misafir geleceği zaman açıyorum iyicene kombiyi -ki millet üşümesin rahat etsin diye. hatta hep derler bana çok yakmışsın kıs falan diye..

cadum;
resmi yok hiç bulursam eklerim bakarsın ayy kocama üzüldüm ama annesini anlatınca gülme krizine girdim:1:

kız ben de var ya özellikle misafir geleceği zaman açıyorum iyicene kombiyi -ki millet üşümesin rahat etsin diye. hatta hep derler bana çok yakmışsın kıs falan diye..

ohhhh kombi mombiii,bizim buralara doğal gaz yeni geldi :1:

klimayla,elektirkli sobayla idare ediyoruz napalım

hepinizin kombilimi:27:

aynen bende. bide burma bilezik yaptırmış. kanepe almış onları gösteriyo.
nen benim mıçım dondu burma bilezik görecek halim mi kaldı.
ama eşiminden burnundan getiriyom iki gündr. o tek maaşla kolun aburm abilezik yaptırıyo. ben daha kendime bi züzük almadım diye.
amannn çok fena gördüm kendimi

cadum;
resmi yok hiç bulursam eklerim bakarsın ayy kocama üzüldüm ama annesini anlatınca gülme krizine girdim:1:

herkez kaynnasının resmini eklesin. en güzle kaynanyı seçelim:65:

hoşbulduk hazalım gördüm seni tam yazcaktım çıkmak zorunda kaldım
çok tatlısın kız kimin kankisi:81::81:
oğluşunda çok tatlı maşallah:nazar::nazar:

canım okey konusuna gelince ben iş yerinde oyun ve video sitelerine giremiyorum engelli bende maalesef

sagol cnm benim o senin tatliligin
neyse kaldi zaten cnm olsa iyi olurdu ama olmadi.

hazal senin şu ecnebice yazıyı görünce direk gel tezkere diye okuyom:60:

:60::60::60::60: bende şimdi dikkat ettim :60:

:60::60::60::60: sizi seviyorum demek kiz o ama eekek kardesim askere gitcek yakinda gel tezkere gel tezkere yazarim :46:

cadum;

ohhhh kombi mombiii,bizim buralara doğal gaz yeni geldi :1:

klimayla,elektirkli sobayla idare ediyoruz napalım

hepinizin kombilimi:27:

biizm buralrda eski binalara kombi hiç hayretmedi. bizde ısınamdık apartman olarak. kalorifere döndük. çok şükür ısınıyoz.

ceydoşunda sesini duydumm canım benimm aradıı sağolsunn:29::70:

ay kızlar ne cimri diyeceksiniz bana he siz hepiniz beni aradınız:78: ben arayamadım hiçbirinizi valla kontürüm yok :9: sürekli eşim falan beni aradığı için alma ihtiyacı duymadım:77::17: alınca ilk sizleri arayacam valla bacılarımm:29:

biizm buralrda eski binalara kombi hiç hayretmedi. bizde ısınamdık apartman olarak. kalorifere döndük. çok şükür ısınıyoz.

Bizim binada ister kalorifer ister elektrik

evde kalorifer hattı vs. vardı ben hepsını söktürdüm

hiç onun petegını metegını alamazdım

gerçi akdeniz fazla soguk olmuyor öyle diğer şehirler gibi ama

yinede üşüyoruz çok

ay kızlar ne cimri diyeceksiniz bana he siz hepiniz beni aradınız:78: ben arayamadım hiçbirinizi valla kontürüm yok :9: sürekli eşim falan beni aradığı için alma ihtiyacı duymadım:77::17: alınca ilk sizleri arayacam valla bacılarımm:29:

ohhh ne güzel tlfdada konusuluyor artik :46:

ama eşiminden burnundan getiriyom iki gündr. o tek maaşla kolun aburm abilezik yaptırıyo. ben daha kendime bi züzük almadım diye.

Bak hele bakk.. bi de bilezik mi gösterdi :57:

Off benim bilezikler geldi aklıma ya.. hepsiciğiini verdim ev için :14:

sagol cnm benim o senin tatliligin
neyse kaldi zaten cnm olsa iyi olurdu ama olmadi.

:60::60::60::60: sizi seviyorum demek kiz o ama eekek kardesim askere gitcek yakinda gel tezkere gel tezkere yazarim :46:

ay senidemi aradı. benide aradıı:16:

hadi ekliyozmu kaynanaları:1:

benim herifte faturalı hat kullandıgı için

2 aydır falan bendekntörlüye gectim hiç kontür almıyorum

o benı arıyor,annemler falan onlarda faturalı

bana gerek kalmıyor bedavadan yasıyorum çağrı atıyorum onlar arıyor:1::1:

:38::38:

kız resmen şok oldun yaprak benim sesimi duyunca :53::53: :60::60::60:

olur mu kızz nie cimri diyelim delü :63:

Bizim binada ister kalorifer ister elektrik

evde kalorifer hattı vs. vardı ben hepsını söktürdüm

hiç onun petegını metegını alamazdım

gerçi akdeniz fazla soguk olmuyor öyle diğer şehirler gibi ama

yinede üşüyoruz çok

Kız klima yakınca çok gelmiyo mu elektrik :52:

Back
X