- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #18.281
tayini çıkıp gitmişti ziyaret gelmiş. bizimkide gariban kimsesi yok diye davet etmiş. çok iyi yürekli yaaa. mansiayada gidersek onun evinde kalırız dedi bi kere. orya çıkmıştı tayini. ne işim var onun evinde , bana ev mi yok diye kızdım baya . sustu sonra.eşin ne diye davet ediyo ayyyyyy
![]()
kizlar belki haberlerden duymussunuzdur bulgar kadinlar trdeki baylari ariyip para filan istiolarmis adamin biride bu tuzaga dusmus kredi cekmis bankadan arabasini satmis kadini trye getirmek icin ama kadin gelmemis tabiki adamin butun paralarini yemis aslinda adamda hata niye duserki bole durmlaraa..
ben yeni evli iken esimede mesaj atmisti bulgar tlf koduydu...
mesaji ben actim kadin ismini filan soluyo beni ara filan yazmis. esime dedim bu kim niye sana bole bir mesaj atio esimde anlatti iste burdaki turklere bole mesajlar atiolar buraya gelmek icin ben inanmadim baya tartistim esimle sonra esim dedi inanmiosan ara konus.
bende aradim kadinin turkcesi baya iyi niye arion filan dedim. kadin bana senin kocani tanimiomm dedi..
bende madem tanimion nie mesaj atiosun die baslayarak agzima geleni saydimm esim sok oldu beni ole gorunce ee yeni evliyiz bende hanim hanimcik duruyom ole agzima geleni sayinca adam dumur oldu karsimda..
lafi yedikten sonra kadin birdaha aramadi yine olsa yine aynisini yaparim cok kiskancim ben esim soz konusu oldumu hanimefendilikten cikar baska kiliga burunurummm
hakedene gerekli cevabi veririm![]()
hadi ya. cesarete bak. ama hoşlarına gidiyo galiba böyle kıskanlımak. bizimki belli etmemeye çalışır ama muzip muzip güler