• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bence bacım sen işe girme korunmayı bırak hamilede kal bi güzel bebek doğsun ondan sonra sıkıntı neymiş unutursun :1:

şaka bi yana canım gerçekten hazırsan hamile kal yok daha değilim biraz daha ertelemek istiyorum diyosan gir işe canım hem maddi olarak eve katkında olur hemde kendini iyi hissedersin sıkıntın geçer:70:

Ben istiyorum artık,eşim benden daha cok istiyor artık olmasını çok istiyorum diyor

aslına bakarsan ertelemek istemıyorum,çünkü bebek olmamasındna korkuyorum

etrafta okadar cok bebegı olmayan,birde burdakıleri okudukça ya benımde olmazsa diye aklımdan cıkmıyor.

çalışmıyım dimi ben yaprakcım :))

bebek için çalışmalara baslıyım.

maddi acıdan bızım ıcıncok ıyı olurdu tabıı ama işte bebek düşünürken nasıl olacaksa off off

Ben istiyorum artık,eşim benden daha cok istiyor artık olmasını çok istiyorum diyor

etrafta okadar cok bebegı olmayan,birde burdakıleri okudukça ya benımde olmazsa diye aklımdan cıkmıyor.

maddi acıdan bızım ıcıncok ıyı olurdu tabıı ama işte bebek düşünürken nasıl olacaksa off off

canım bebek için sende karar verdiysen istiyosan bence hiç ertelemeyin o zaman..
zaten işe girincede herşey dört dörtlük olmayacakki o zamanda yorulacaksın sıkıntıların olacak ev işi falan koşturacaksın yine hepsi bi dert yani..

şuan kafan dinçken evdeyken sağlıklı bi şekilde hamile kalmaya bak bebişimm..evdesin rahat rahat kontrollerine gidersin hamileliğini doya doya yaşarsın iş stresin falan olmazz..bunları düşünü tatlım..
Allah gönlüne görede verir umarım bi eşinlede konuş istersen

canım en iyi kararı sen verirsin sen iş başvurunda bulun bebek hemen pat diye olmayabiliyor çünkü dğana kadar çalışırsın hem çalıştığınla bebeğine bişeyler alırsın nacizane fikrim canım
bi arkkadaşım böyle yapmıştı bebeğine yatakoda takımı almak için çalıştı herşeyini aldı işi bıraktı
olmazmı kıss nerden baksan 15-20 tane görüştüğü kız var:60:

biraz fırlama:9:
aynı benim kaynım:82:

Düşünüyoruz artık olsun diyoruz

kafayımı yedım bılmıyorum nerden cıktıysa bu fıkrım

sabah kalktım kocama bişey demedim

kendı kendıme dedim çalışayım en iyisi diye

acaba bebek çalısmalarına baslasam olana kadar calıssammı bilmiyorumki

hemen bebk olursa ne yapcanki bence sen otur evinde cocuk dogur :52::52::51::51:

evet dışarda yiyelim dedi 2 aydır sıkı yönetimdeydik biraz kendimize bişeyler yapalım didi bende tamam didim

gel bebikim gel ben sana neler neler yaparım:38:

:70::70::70::70::70::70:

canım en iyi kararı sen verirsin sen iş başvurunda bulun bebek hemen pat diye olmayabiliyor çünkü dğana kadar çalışırsın hem çalıştığınla bebeğine bişeyler alırsın nacizane fikrim canım
bi arkkadaşım böyle yapmıştı bebeğine yatakoda takımı almak için çalıştı herşeyini aldı işi bıraktı

aynı benim kaynım:82:

kız çok fena bi görsen aslında kızıyorum o huylarına her çiçekten bal alıyo:60: ama gelincede napıyolar ediyolar seninkiler diye sormadanda duramıyom :60:

en iyisi çalışma fikrini aklımdan atayım su aralar...

Biliyorum pat diye olmuyor nihacım :))

eskıden öyle bir seferde olur sanardım :1:

Bilmiyorum kızlar off off

Ceydoş meslaktaşımsın dimek :))))

siz bebek düşünmüyor musunuz kuşum?

nekadarlık evlısınız

cidden mutfağın çok ferah çok geniş valla orada ne güzel kahvaltılar yapılır çaylar içilirdi:1:

bu arada koridorunda kediciklerden bende yatak odama yaptım :1: çok şirin duruyor:97:
holdeki stikrin bi değişi bende vardı lambanın altında öpüşen iki çocuk (masum öpücük tabi):1: çok tatlılardı
bide koltuğun yanındaki ded ile nine biblosu otutturmuşunya ondan bende de var:1:

Son düzenleme:
Back
X