• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben açtım dinliyom. inaşattçılar olmasa oynayacam valla:66:

ohhhhhhhhhhhhhhh yandan yandannnn:66::66::66::66::66:

ya evet valla isabet olmus benim babam kizlarina cok duskun sevgisini belli eder. ama diger yonden cok icine kapanik biri cok konusmaz uzuntusunu asla bize yansitmamaya calisirdi. canim babam yaa keske yaninda olsamda sarilabilseydimm :14::14::14:

cok seferim ben bu sarkiyii kalkip oyniyasim gelir dinledigimde oryantal versiyonuda daha guzel paris yolculugu oncesi bu sarkiyi acin oynayinnn :27::27::27::27:
:60::60::60::60::60:

aboooo :52::52::52::52: :60::60::60::60:

Allah kiseyi dalgasız bırakmasın :60::60::60::60::60::60::60::60:

anam foşurtulu dalgalı reklamdan sonra bilgenin aklı başından gitti... yaprak diil bacım ceyda ceyda :60::60::60::60:
yok kız dansöleri görünce gitti ama düzelttiiim:60:

ya kızlarrrrr 14 şubat bide mevlüt kandiliymiş bacılarrrrrr:60:

parise gidebilirmiyiz kiii:1:

onun yeri ayrı onun yeri ayrıı. paristen sonra iki rekat namaz. 100 de salavat şerif çekersin. üste sevap alırısn

ya kızlarrrrr 14 şubat bide mevlüt kandiliymiş bacılarrrrrr:60:

parise gidebilirmiyiz kiii:1:

valla mı kız ben bunu bilmiyodumm :52::52::52:

ayrıca kandillerde ilişşkiye girmenin bi mahsuru yok canım, eşlerin muhabbeti de ibadet gibidir :34: :54:
hayır canlar olmaz o gece ibadet ile geçirilmeli günah değil belki ama olurda hamile kalınırsa özürlü olma ihtamali yüksek olurmuş sohbetlerde hep dinlemiştim. o geceler kesinlikle ibadet ile geçirilip tövbe edilmeli
ben gitmem kesinlikle

Son düzenleme:
hayır canlar olmaz o gece ibadet ile geçirilmeli günah değil belki ama olurda hamile kalınırsa özürlü olma ihtamali yüksek olurmuş sohbetlerde hep dinlemiştim. o geceler kesinlikle ibadet ile geçirilip tövbe edilmeli
ben gitmem kesinlikle

ben duymadım hiç canım. ama araştırmakta fayda var.
hemen dyanete mail atalım:1:

Temizlik bittiiiiii ohhhhhhhhhh

karnımıda doyurdum...

Geldim yaprakcım çoşmuşuz kızlar hade hade şappii şappiiiii
:66::66:

ben duymadım hiç canım. ama araştırmakta fayda var.
hemen dyanete mail atalım:1:
bende son 1 yıldır biliyorum ondan önce duymamıştım. ayrı ayrı bi kaç kişiden duydum. sohbette dinledim mantıklıda geldi yılda kaç kere kandil oluyor ki zaten o geceyide ibadetle geçirmek en güzeli ama herkezin kendi düşüncesi tabi.

ben gitmem kesinlikle

Güzelim ben özürlü doğabilir vs bu tarz şeylere hiç inanmıyorum açıkçası.. Yanlış anlama sakın lafım sana değil bebemm :38: tam aksine eğer hamile kalmak isteniyorsa mübarek gecelerde ilişkiye girilir ve dua edilir Allah' ım bana hayırlı bir evlat nasip et diye çünkü özllikle mübarek günlerde rahmet kapıları sonsuzdur ve Allah tüm samimi duaları kabul eder. :34:

kız bilmek ne kelime tozunu attırırım valla :60::60::60: bu bizim tarafın oyunu kı bilmemi heçç :52: haydin oynayakk :64::64::64::64::64:

Back
X