- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #1.901
geldimm gibi yaw işim var pc de kafayı yedi sinir oldum
valla her turlu seyi dusunuyorum ama insan korkuyo yaa bu korku normal die dusunuyorum zamani gelince dogcak oglum insallah banada cok aci cektirmez umarim dua etcem artik dusun dusun nereye kadar dimi? boshayallersmile
aklına getirme tabi hazalcım hem dualarımız seninle olacak
hopp diye doğuruvercen
yeni mi geldi nihan netin off ben sıkıldım senin netin yok diye
ayy kizlar ben bole korkuyom diyince siz cok korktugumumu dusunuyonuz ole kendimi perisan etmiom kaydirigubbakcemile3 ama aklima gelio bende burda paylasiom canlarim benim dualarinizla insaallah pat die cikarcam sonra tum aciyi unutcam doguranla role dioo ayy minicik bi hayat bizim hayatimzda kocaman bi yeri olcak ayy yerim ben oglumu
evet yeni geldim amma alışmışım size nan canım sıkıldı özledim bide:kedi:
yersin tabi can o can
ben oğluşumu severken içime sokarım seni diye seviyordum eşimde eee içinden çıktı zaten yine mi sokçan içine diye dalga geçiyordu.
bi doğsun seninde içine sokasın gelcek sarılmak isticen ama minicik ya kıyamıcan sarılmaya öpmeye
canim sen dogum sonrasimi kaybettin melegini bilmiyorumkismile
evet canım 1 aylıktı
1 ay yaşadık iyikide o 1 ayı vermiş Allahım onada şükür öpüp kokladım.
ayy o seste hiç çekilmez uzun zamandır mı sürüyorofff yan komsu duvari delio galiba yaa simdi duvari acip iceri gircek valla bu ne ses yaaa kafam agridi yarim saattir
basin saolsun cnm cok uzuldum insaallah ikinci bebegin saglikli ve uzun omurlu olur herseyin hayirlisi olsun :Saruboceq:
hazal hazırladınmı çantanı falan bebişinin herşeyi hazırdır dimi çok güzel oluyo ya bebeklerin kıyafetleri falan bende çok çocuğum olunca ona oda yapmak istiyorum
bende geldim :)
ayy o seste hiç çekilmez uzun zamandır mı sürüyor
Amin:Saruboceq: canım hamişlerin duası kabul olurmuş sağolboshayallersmile
hazal hazırladınmı çantanı falan bebişinin herşeyi hazırdır dimi çok güzel oluyo ya bebeklerin kıyafetleri falan bende çok çocuğum olunca ona oda yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?