• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

slm kankilerim ben geldim eşim gelene kadar rahatça konuşabiliriz
evi gösterdik geldim ev gözüme şimdi dahabi güsel geldi hee:86:biranönce taşınmak istedim birden
Rabim olmayan herkese versin inşallah
telefon görüşmesimi yaptınız ggııı
ceyda maşallah yawrum ya nası bişey yaşamışsın hee one öyle ya filmde görsem hadi be bukadarda olmaz derim hee
ben hiç öle mucizevi bişey yaşamadıım zaten hep bi sıkıntım olar benim bunada şükür napalım rabbim büyük
cadım seninde işe girmen ne telaşlı olmuş hee işte nasip oldumu bişey nası nası oluyo

ne güzel bir an önce taşınman dileğiyle tatlım hemencecik kavuşursun umarım evineee:97:

yaa kıskandımmm ama bananee bananee :84::84::84::84::84:

telefonla görüştünüz demek :63:

slm kankilerim ben geldim eşim gelene kadar rahatça konuşabiliriz
evi gösterdik geldim ev gözüme şimdi dahabi güsel geldi hee:86:biranönce taşınmak istedim birden
Rabim olmayan herkese versin inşallah
telefon görüşmesimi yaptınız ggııı
ceyda maşallah yawrum ya nası bişey yaşamışsın hee one öyle ya filmde görsem hadi be bukadarda olmaz derim hee
ben hiç öle mucizevi bişey yaşamadıım zaten hep bi sıkıntım olar benim bunada şükür napalım rabbim büyük
cadım seninde işe girmen ne telaşlı olmuş hee işte nasip oldumu bişey nası nası oluyo

canım benim ne güzel.. içine sinmiş olmasına çook sevindim :70:

ceyda akşama bizde gelekmi gıı:27:

oyy gülümm gelin bacım gelin.. :38: aynı şehirde olsak ne güzel görüşürdük :97: :59:

canım benim ne güzel.. içine sinmiş olmasına çook sevindim :70:

inşallah seninde içine siner canım istediğin herşeyi yaparsın

oyy gülümm gelin bacım gelin.. :38: aynı şehirde olsak ne güzel görüşürdük :97: :59:

keşke ya çok istiyorum şöyle hep birlikte buluşabilsek

ceydam görümcen görücü üsülüylemi evlendi nası gitti ta samsuna yaa bide çok anlaşıyosunuz :nazar:keşke yakına evlenseydi

Back
X