• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Ayakkabı almak istiyorum ama uygun fiyata bulamıyorum :26: Fikir verecek olan var mı ? Bir de ayaklarım çok fazla üşüyor . Ne tarz bişey alsam acaba ?:26:

hem oturduğum çevreyi ben ekleyememiştim ya:61: geçen misafirlere yaptığım mamaları
bide kendiminkinden eklerim bir ikidene:97:
hee evet canım

yaa dilekte eklicekti bu deniz manzaralı olan evin fotosunu:57:
dileekkk gelince oku hani hafta sonu çekçektin nen :57:

iyi hadi severek evlenmiş ama gerçekten çok zordur ya kıyamam ona 2 ay yattı demek alışmasına sevindim ama nekadar alışşa yinede zordur çok erken dönüyo ya biraz daha kalsaydıya çok beğeniyorum görümceni valla face gördüm maşallah su gibi çok güzel bi kız Allah bahtını açık etsin kocasınla mutlu olsun yuvasındada napçak katlanır hasretliğede

he bacım iyidir görümcem, dediğin gibi çok da güzeldir maaşallah.. :16: kız düğünün ertesi günü beni aradı telefonla nasıl ağlamak görmen lazım damat bişe yaptı sandım valla Allah muhafaza hiöç de öle bi tip değildir ama insanın aklına neelr geliyo. hemen yanımıza geldi hem ağlıyo hem bi taraftan da öğürüyo afedersin o üzülünce miğdesine vurur hep.. o akşam hastanedeydik serum falan verdiler.. hasta oldu üzüntüden. hergün telefonda konuştuk hep teselli ettim falan ama atlattı çok şükür. 15 gündür burda işte yarın akşam gidiyo kuşum.. kocası da özledi garibim daha yeni evlilerr yazık ona da :61:
üçümüz gıdıklarız seni:27::27::27:

kız ben heryerimden gıdıklarınıırm valla kocam diyo ki ' aşkım ne huylu hatunsun bi yerine dokunmaya gör hemen huylanıyosun' :60::60:
güle güle canım kolay gelsin Allah halil ibrahim bereketi versin sofranıza:1:
aminnn canım benim Allah razı olsun.. cümleten inş.. :70:
sevenleriiiiii sevdiğineeeee vermediler vermediiiiiilerrrrr :24::24::24:
güzel gözlüm seni bana çokkk gördülerrr çokkk gördüüülerrrr:24::24::24:

abe kaynanada ne yaptın bize ne yaptın bizedeeeeee:24::24::24::24:
:66::66::64::64::64::64:

şuanda bu şarkıyı dinliyomda
geçip oynıcam la nerdeyse akşam yetmedi galibaa:60::60::60:
kızzzzz bacım ben trakyalıyımm bu havalarr benden sorulur.. 9-8'lik hele offfff çok pis oynayasım geldi :62::62::62::62::62: :60::60::60:

nihan kalk bacım kalk yaprak dünden hazır zati kalkın bi döktürün gıı gözümüz gönlümüz açılsın
:24::24::24:hadi ben söylim
abe benim yarim keşanlı keşenlıı
yandan bana bakarmı bakarmıııııııııııııııııııııı:21::21::24::24:
:24::24::24:

uleyn ben gidince tüğün yapmışınız insan bi çağırır:57:

:118: :60::60:

he bacım iyidir görümcem, dediğin gibi çok da güzeldir maaşallah.. :16: kız düğünün ertesi günü beni aradı telefonla nasıl ağlamak görmen lazım damat bişe yaptı sandım valla Allah muhafaza hiöç de öle bi tip değildir ama insanın aklına neelr geliyo. hemen yanımıza geldi hem ağlıyo hem bi taraftan da öğürüyo afedersin o üzülünce miğdesine vurur hep.. o akşam hastanedeydik serum falan verdiler.. hasta oldu üzüntüden. hergün telefonda konuştuk hep teselli ettim falan ama atlattı çok şükür. 15 gündür burda işte yarın akşam gidiyo kuşum.. kocası da özledi garibim daha yeni evlilerr yazık ona da :61:

kız ben heryerimden gıdıklarınıırm valla kocam diyo ki ' aşkım ne huylu hatunsun bi yerine dokunmaya gör hemen huylanıyosun' :60::60:

aminnn canım benim Allah razı olsun.. cümleten inş.. :70:

kızzzzz bacım ben trakyalıyımm bu havalarr benden sorulur.. 9-8'lik hele offfff çok pis oynayasım geldi :62::62::62::62::62: :60::60::60:

:118: :60::60:

geçmiş olsun ona canım ya kıyamam valla

huylu hatun he:60::60::60:

kız toplaşalım yine yaparız bacım :62::62::62:

hee evet canım

yaa dilekte eklicekti bu deniz manzaralı olan evin fotosunu:57:
dileekkk gelince oku hani hafta sonu çekçektin nen :57:
:78::17::17:unuttum kız çekmeyi pazar günü çekeyimde unutmazsam eklerim :54:
:66: tamam kuşum..

neyse ben yine kaçanzi :60::60: :10:

öpüldünüz bacılar daha da giremem herhall zati siz gidersiniz.

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

ben kaçtım byy:80:

güle güle :80:
bende kaçıyore baş başş:79:
güle güleyin kızlar iyi hafta sonları çok güzel bi haftasonu geçirirsiniz inşallah:16::16:

ayy stress yapmıştır o kız bende kına gecesi düğünden sonra acillik olmuştum mide bulantısından böyle çıkarcam çıkaramıyom çok kötü olmuştum sonra çok kustum falan acile gittik iğne falan yaptılar stresten dediydi doktor:1:
kız ben heryerimden gıdıklarınıırm valla kocam diyo ki ' aşkım ne huylu hatunsun bi yerine dokunmaya gör hemen huylanıyosun' :60::60:[/COLO
bende çok gıdıklanıyorum ya hele ayaklarımın altından bayılcak gibi oluyom

sen gel yine yaparız canım

sen gel yine yaparız canım

Kimsecikler bugün olmaz ama topici sahipsiz bırakmıyım dedim günaydın kızlar:1:

Back
X