• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kız krem kullanmadan o saçları banyodan sonra nası tarıyon bacım benim bi damla saçımı krem kullanmazsam keçe gibi oluyo zor tarıyom valla

:1:benim sacim haytta dolasmaz banyodan sonra yatakda dolasir sadece:60:

saclarim hafif islakken tariyorum hemen aciliyor kiz dolasmiyor hic.
krem kullaninca saclarimi yaglandiriyor hemen biraktim ondan.
bide dus jeli kullaniyordum palmolivenin onuda biraktim cildim cok hassas kizarmaya baslad cilt doktoru bunlari kullanm a dedi.

kaç kiloluk alıyonuz deterjanları ne kadar gidiyo bide

Eskiden 9 kiloluk deterjan alırdım sonra konsantre olunca 6 kg' ya düştü tabi.. valla deterjan bana 3, en fazla 4 ay kadar gidiyor. Yumuşatıcıyı da 6 kg' lık bidonlardan alıyorum. O da hemen hemen aynı gidiyor canım bir de ben kalıcı olsun diye yumuşatıcıyı 2 kez koyuyorum makinaya :61:

:1:benim sacim haytta dolasmaz banyodan sonra yatakda dolasir sadece:60:

saclarim hafif islakken tariyorum hemen aciliyor kiz dolasmiyor hic.
krem kullaninca saclarimi yaglandiriyor hemen biraktim ondan.
bide dus jeli kullaniyordum palmolivenin onuda biraktim cildim cok hassas kizarmaya baslad cilt doktoru bunlari kullanm a dedi.

ayy ne güzel dolaşmaması krem kullandığım halde genede zor tarıyorum düz mü saçların :108::108:

Eskiden 9 kiloluk deterjan alırdım sonra konsantre olunca 6 kg' ya düştü tabi.. valla deterjan bana 3, en fazla 4 ay kadar gidiyor. Yumuşatıcıyı da 6 kg' lık bidonlardan alıyorum. O da hemen hemen aynı gidiyor canım bir de ben kalıcı olsun diye yumuşatıcıyı 2 kez koyuyorum makinaya :61:

ikiniciyi ne zaman koyuyon canım

2 kezmiii:52:anaamm yumusacik olmuyormu benim kocamin alerjisi var cok atinca gözleri yaniyor :44:giyinemiyor:57: kiyafetlerini bende cok seviyorum cok atinca:16:

şampuan ve saç kremi elseve
beyazlar için ariel renkliler için şuan nevar tam hatırlamıyom ama ya rinso yada tursil çünkü yeni başladım kullanmayada rinso bittide gaiba tursil mi ne kullanmaya başladım
peki nekadar gidiyo size ben çok şaşırıyom ya 10 kiloluk alıyoz 1 sene gidiyo duyanda dicek hiç çamaşır yıkamıyonmu haftada 2 keremutlaka renkliler oluyo 1 kerede beyazlar bide genelde ön yıkamalı atıyom

Bende şuanda şampuan ve saç kremi Dove onarıcı bakım serisi kullanıyorum

detarjanım Alo (Karbeyaz) ABC (Sihirli renkler)

Çok uzun zaman gidiyor canım banada 6kg'lık alıyorum ben

bende genelde haftada 2-3 makina yakarım

ama bayığı gidiyor beyazım çok sık cıkmaz renkli daha çok

xxl kutularindan aliyoz hic nekadar gittigine dikkat etmedim ama 1 yil gitmedigi kesinn:60:

bendemi bi sorun var ya :44::44:en büyüklerinden alıyom bende konsantre ya şimdi konsantre olmadan önceyi attığımla aynı atıyom ama:37:

bendemi bi sorun var ya :44::44:en büyüklerinden alıyom bende konsantre ya şimdi konsantre olmadan önceyi attığımla aynı atıyom ama:37:

Benimde aklım karıstı,yani 1sene bana gitmiyor ama uzun bir zaman6-7 ay falan gidiyordur

hiç dikkat etmedim,yumuşatıcıyı bende cok severım ama fazla koymaya gerek yok

Yumoşsun extrasını kullanıyorum 1 kapak yetıyor valla missi gibi kokuyor

ikiniciyi ne zaman koyuyon canım

şimid benim çamaşırda biraz tikim vardır.. makinalara pek güveniyorum :60::60: önce yarım saatlik bi program var onda yıkıyorum çamaşırları,o zaman yumuşatıcı koyuyorum zaten. sonra da normal ön yıkamalı programda yıkıyorum, o zaman da yumuşatıcı ekliyorum. Bi de otomatik oalrak deterjanı da 2 kez koymuş oluyrum :61:

Hazal oğluşun çok tatlı maşallah sende çook güzelsin

eşinlede yakışmışsınız

buarada gülmek çok yakışıyor:))

2 kezmiii:52:anaamm yumusacik olmuyormu benim kocamin alerjisi var cok atinca gözleri yaniyor :44:giyinemiyor:57: kiyafetlerini bende cok seviyorum cok atinca:16:

:16::16::16:
kizlar ekledim albume resimleri bakin hemende siliyim yaaa
ben baktım, hatta yorum bile yazdım :60::60:
Ne güzeellll

benim ki yoğun dalgalı kremsiz tövbe çıkamam:14::14:

benimkiler hafif dalgalı ama benim için de krem olmazsa olmazlardan :34:

Hazal oğluşun çok tatlı maşallah sende çook güzelsin

eşinlede yakışmışsınız

buarada gülmek çok yakışıyor:))

tesekkur ederim cnm sagol ALLAH HICBIRIMIZI AGLATMASIN AMINNNNNNNNNN

:16::16::16:

ben baktım, hatta yorum bile yazdım :60::60: