• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kayınbabana güldüm. karısının çantayı nasılda tutmuşşş. :1:
kayınvaliden biraz otoriter galiba.

bende resmi koyarken güldüm
yok kiz hic otoriter falan deil cok güler yüzlüdür fotolarda ciddi duruyo biraz.
kayinpederim cok centilmendir ceydosumun dedigi gibi o der ver ben tasiyim yorulma falan cok iyiler ya

yok kiz hic otoriter falan deil cok güler yüzlüdür fotolarda ciddi duruyo biraz.
kayinpederim cok centilmendir ceydosumun dedigi gibi o der ver ben tasiyim yorulma falan cok iyiler ya

aaa senin kaynan melekti demi. bak şimdi hatırladım.

ikisi birbirine hala asik :1:
herseyin basi saglik ve sevgi derler masallah diyin kizlar haaa:nazar:

hee hee bende ona baktım yaa
polyanan ne yiyonuz bacım ne var onların içinde merak ettim:56:
patlamış mısır herhall :32:
ben dikkat etmedim ya:60::60: ne tikkatsizim

ceyda:38::38:

kuzummm :38::38::38:, ne sıcak geliyy sesin kız :16:

maaşallah :nazar:

polyanan bende çok seviyon senin kaynanayla kaynatayı valla bu devirde böyle insan zor bulunur hangimizin kaynanası nişanlıken bilezik alıp geldiki:97::97:

patlamış mısır herhall :32:

kuzummm :38::38::38:, ne sıcak geliyy sesin kız :16:

maaşallah :nazar:
seninde valla ceydoşum:16::16:
polyanan bende çok seviyon senin kaynanayla kaynatayı valla bu devirde böyle insan zor bulunur hangimizin kaynanası nişanlıken bilezik alıp geldiki:97::97:
ah ahhh ulen ahhh efkarlandım valla:59::59::59:
kurban ve ramazan bayramı arasında oldu nişanım bi koç bile almamışlardı:57::57:

Back
X