• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

benim k.peder kaynanami pek sever kaynanamda parayi sever :27:
adam ona yuz verdikce adami parmainda oynatir hatta o kadar yuz vermiski k.peder kadin adamdan gizli trde ev aldi ve adam sinirlendi sonra balon gibi sondu hala kadinin agzinin icine bakar..... :30:

polyanan bende çok seviyon senin kaynanayla kaynatayı valla bu devirde böyle insan zor bulunur hangimizin kaynanası nişanlıken bilezik alıp geldiki:97::97:

hala ordamisin:60:
saka saka valla sükrediyorum allahima binlerce.

annemlerinkinide ekledim karsidaki pembe cizgili annem digerleri ablalarim komsumuz ve amcamin esi

seninde valla ceydoşum:16::16:

ah ahhh ulen ahhh efkarlandım valla:59::59::59:
kurban ve ramazan bayramı arasında oldu nişanım bi koç bile almamışlardı:57::57:

koçu bırak tatlı bile görmedik bee bi dondurma kutusuna baklava tıkıştırıp göndermişti eşimle insan bi kutu özel yaptırırda gönderir gelin kıza dondurma kutusundamı gider ahhh ahhh:47::47::57:

benim k.peder kaynanami pek sever kaynanamda parayi sever :27:
adam ona yuz verdikce adami parmainda oynatir hatta o kadar yuz vermiski k.peder kadin adamdan gizli trde ev aldi ve adam sinirlendi sonra balon gibi sondu hala kadinin agzinin icine bakar..... :30:

ay ilk cümlede koptum valla:60:

caydoşum bi tualete gidip gelim yollucam şimdi altıma etçem hee hadi herkez tualete polyananında gelmiş polyanan koş bacım koş:52::52:

polyanan annen çok genç ve güzelmişş

yaprak seninde baban genç duruyo ama anende çok güzel kız:62::62::62:

Back
X