• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

biz bu sene bişi almıycaktık birbirimize öyle kararlaştırdık .. amaaa geçen alışverişte ben ona pantolon aldım kemer aldım onlara saysınn:63:
oda bana alırmı bilmiyom gari almasada olur ama :69:

bende bişey almıcam bu sene malum ev aldık boşa para harcamayalım oda bana ev aldı daha ne alsın dimi:34:ben güzel yemekler yapmayı düşünüyorum bide gıda boyası ile yada çilekli krem şantiyle pasta yapmak istiyorum romantik olsun diye:69::69:

bacılar ben çıkıyorummm.. hepinizi seviyorumm
kocaman öpüyorum yarın görüşürüz inşallah:54:

Güle güle tatlımmm :38:

bende bişey almıcam bu sene malum ev aldık boşa para harcamayalım oda bana ev aldı daha ne alsın dimi:34:ben güzel yemekler yapmayı düşünüyorum bide gıda boyası ile yada çilekli krem şantiyle pasta yapmak istiyorum romantik olsun diye:69::69:

kız ne ka ortak yanımız var heee :60: :38::38::38:

pariside atlamıyo hee:60::60::60:

atlar mıyım kız o kadar möhüm bi olayı :23::23: :60::60::60:

kizlaarrr bende kaciyorummm:52:
kocam nerdeyse gelecek ve bana sen ne yaptin saatlerce diyecek nasil diyim kk kankilerle sohbet ettim:30:
daha mutfak masasi ve makina duruyor bi kosu yapayim burda olursaniz konusuruz yine :16:

kocam nerdeyse gelecek ve bana sen ne yaptin saatlerce diyecek nasil diyim kk kankilerle sohbet ettim:30:
daha mutfak masasi ve makina duruyor bi kosu yapayim burda olursaniz konusuruz yine :16:

:1::1:tamam canım koş git yap işlerini yapamazsanda kız durmadı yapamadım hiç bişey dersin:9::9:

Güle güle canım :71:

benim kocam gececi bu hafta şuan evde uyuyor aşkım benim :69::69:

:1::1:tamam canım koş git yap işlerini yapamazsanda kız durmadı yapamadım hiç bişey dersin:9::9:
hep öyle diyom zaten gelince uyuyor oluyor kizim üf ya ancak uyuttum hic durmadi diyom oda sariliyor canim askim cok yoruldun demi diye nerdee halbuki:9:
Güle güle canım :71:

benim kocam gececi bu hafta şuan evde uyuyor aşkım benim :69::69:

ses yapma uyanmasin:1:
kiz arkandan gizlice gelip okumasin yazdiklarini paris ne falan dermis:1:

hep öyle diyom zaten gelince uyuyor oluyor kizim üf ya ancak uyuttum hic durmadi diyom oda sariliyor canim askim cok yoruldun demi diye nerdee halbuki:9:

ses yapma uyanmasin:1:
kiz arkandan gizlice gelip okumasin yazdiklarini paris ne falan dermis:1:

yok kızzz hayatta uyanmaz.. uykusu çok ağırdır :1:

Back
X