Anket KK'da kimlerin ehliyeti var??

Ehliyetiniz var mı?

• Ankete Katılan
    524
Daha almadım canım evlenince kocişimle birlikte alcaz :1hug:

ehliyet var ama kimlik niyetine kullanıyorum şu vitesleri bir türlü çözemedim çözeceğimide sanmıyorum bana otomatik vites lazım, boş yollarda sürüyorum trafiğe çıkamıyorum maalesef :kızgın:fisfisfis

1994 yılında almıştım....usta bi şoför duruyor karşınızda he..he..hee...hepinize kazasız günler canlarım ..
vroumvroum16ui5.gif

üc sene oldu ehliyetimi alali, arabam yok ama ablam sag olsun onun arabasini kullaniyorum... hizi cok seviyorum ve sinyal vermeyenlere sinir oluyorum...
hepimize kazasiz sürüsler... :nazar:

benimde var 5 sene oldu yapali, yaptigim gününden beride kullaniyorum araba.hic bir problemim yok kullanmada,Allaha sükür kazada yapmadim bu zamana kadar sadece orman yolundan gecerken yaban domuzuna carptim bana bisey olmadi ama araba cöpe gitti.

Evet Var Kullanmiyorum:)))))))))
Ya Bir Türlü Direksiyona Geçip Trafiğe çikmadim Neden Acaba
Ama Olacak Inşallah

temmuzda olucak inşallah. a.s. yazıldım bakalım alıcakmıyımm . ahh ahh alır almaz arabada alıcak canım abicğimmm

[COLOR="DarkRed"]Evet benimde 10 senelik ehliyetim var arkadaşlar..Üniversiteyken almıştım..Ha ama çok iyi birsürücü olduğumu söyleyemem..Kazam belam yok çok şükür ama hani o zıpkın şoförlerden de değilim:emir_bebek:
Herkese kazasız belasız sürüşlera.s.[/COLOR]

Olacak çok yakinda insaAllah.. SImdilik haftada bir kez direksiyon dersi aliyorum.. 2 aya kadar sanirim sinava girerim..

benim de 3 senedir var, annemden fırsat kaldığı zaman kullanıyorum
bıktım valla bir verse arabayı taksi şöforu yapcam zaten annemı az kaldı

Ben de mayısın 10-da sınava girenlerdenim. Sertifikamı bekliyorum. Alınca direk emniyete.Ehliyet için .Hayırlısı.

Back
X