Anket KK'da kimlerin ehliyeti var??

Ehliyetiniz var mı?

• Ankete Katılan
    524
ocak 20 de direksiyon sınavını 90 puanla geçerek aldım ehliyetimi üstelik kursa gitmeden önce hiç bilmiyodum araba kullanmasını şimdi gayet rahat hiç panik yapmadan şehir içinde bile kullanıyorum araba kullanmak çok eğlenceliymiş ben geç bile kalmışım...

evet ehliyetim var ve bir kere bile kaza geçirmedim allah korusun yani bazı insanlar vae kendilerini düşünmüyorlar ama karşıdakini hiç düşünmüyorlar bunları bizim karşımıza çıkarmasın allahım valla

Ben de bugün başlıyorum kursa...Kurs evimin hemen alt katında.Fırsat bu fırsat...Herkese kazasız sürüşler diliyorum...

benim var kizlar, aralik 2004 te almistim 3 seneyi gecti yaniiiii Allah'a binlerce sukurler olsun hic birsey olmadi..Sukurler olsun. Ehliyeti olanlar dikkat edin helede Tr de kulanmak cok zor. Memlekette 1 sefer denedim, iyiydi ama direksyonda bayan gormeleri acayiplerine gidiyor!! babam kullaniyor Tr de neler olmuyor ki. Tekbir sizden Takdir Allah'tan....Unutmayin

bendede ehliyet var ama araba şu an:1no2: komşum sağolsun bugün eşinin arabasıyla istanbulun altını üstüne getirdik:1hug: özlemişim yaaa:dance: o da okuyordur eminim bu satırları diiimi kızŞeniza.s.

selam...bende ehliyetlilerdenim..8 senedir kullanıyorum..iyi bi sürücüyüm...hiç kazam yok çok şükür...olmaz inşallah...kendinizden emin olmadan yalnız trafiğe çıkmayın..bunu söyleyebilirim..çıkan bikaç tanıdığım var ordan biliyorum:)))kazasız belasız günler diliyorum herkese..

ehliyetim var ama cüzdanım da süs olarak kullanıyorum... sırnaşık şey

ben ehliyeti yeni aldım 1 ay olmadı daha uzun yolda güzel kullanıyorum ama şehir içinde sokak aralarında daha beceremiyorum birz da korkuyorum bol bol eşimden fırça yiyorum inşallah zaman la düzelecek çok istiyorum ama kendime güvenim azaldı bide ehliyet aldık ya artık eşim başıma kakıyo beni sinir ediyo bide onun yanında çok heyecanlanıyom ayyyyyyyy ne dertliymişim bu konuda

1991 yılında aldım herkesi allah kazadan korusun yeni ehliyet alacaklarada hayırlı kazasız günler diliyorum

Yazılı sınavını geçtim ve bugün ilk direksiyon dersimi aldım.Hayatımda ilk kez araba kullanmış oldum.Ama kendime güveniyorum ben bu ehliyeti alırım...

Back
X