of ya su internete girmek varken sorulara calismak cok sikici geliyor bir turlü hazirlanipta sinava giremedim esimle bu yüzden cok tartisiyoruz kapaticam interneti sen ehliyetini alana kadar diyor
5 yıldır ehliyetim var,birde araba fobim var.hızdan,kaza yapmaktan çok korkuyorum.2 yıldır araba kullanmaktan vazgeçtim.meçbur olmadıgım sürece kullanmıyorum.
inşallah 4 sene sonra alacam bidene jeyyar jeyyar jeyyar 4*4 çektimmi birde altıma sonra burcu motoruyla ben 4*4 le gezeriz taksim etlik jeyyar şakkıdı
demi kız burcu Şeniz
1.5 senedir ehliyetim var 7 sneden beri araba kullanıyorum ama ne yazıkki arabam yokkkkkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:eşimin arabasıyla idare ediyorum işte
tam 16 yıllık ehliyetim var....Allah'ıma şükür ne cfza,ne vukuat tertemiz:hooray:tabii öyle olacak koca emmniyet bna ehliyet verdi,ama kocam direksiyonu vermiyo :mymeka:hep şoför koltuğunun yanı kalıyor banaklava:sorsan niye vermiyormuşum canım kullan tabii ama ben ve çocuk içinde değilken diyor:dilcikar:böyle deyince kendime güvenim kalmıyorrrsenağlamabirde trafiğe çıkmadan haber ver trafiği arayayım ...yazık milletin çoluk çocuğu var diyor:mymeka:ama diyorum ona Allah'tan birgün şöyle bir düşecen elime hadi geç şu direksiyona diye yalvaracaksınklava:dua ette vicdanlı olduğum güne denk gelsin diyorum:içelim: