Anket KK'da kimlerin ehliyeti var??

Ehliyetiniz var mı?

• Ankete Katılan
    524
benim de var kızlar

2 ay oldu alalı
ama çok iyi değilim malesef
çok istiyorum araba kullanmayı
kalkarken falan heyecan yokta
şu ışıklarda dönemeçlerde arabayı durdurup kaldırmayı
biraz eksik yapıyorum.

pratik yapamıyorum aldığımdan beri 3 kere falan sürdüm

özel ders almayı düşünüyorum
araba kullanmak istiyorum
çünküüü

mrb canim yeni aldim ehliyeti iyi degilim diyosun bence cok iyi olana kadar vermemeleri gerekli degilmi
ben fransadayim simdi ehliyete gidiyorum code aliyorum yani kurallari ogreniyorum sonu kazandktan sonra araba kullancam ,burda tamamen herseyi ogrendikten sonra aliyosun en ufak hata bile kabul etmiyolar
insallah bende alirim kizlarrrr

kizlar size bisey sorcam araba nasil kullanilir yani kullanimi hakkinda bilgi ariyorum
goruntulu videolu falan olsa daha iyi olur bildiginiz varsa bana yardim ederseniz cok sevinirim........

liseden cıkar cıkmaz aldım 2 yıldır da kendi arabam var kendi arabam olana kadar babamınkini pek kullanmadığım için 2 yıldır aktif sürücüyüm diyebilirim

kizlar size bisey sorcam araba nasil kullanilir yani kullanimi hakkinda bilgi ariyorum
goruntulu videolu falan olsa daha iyi olur bildiginiz varsa bana yardim ederseniz cok sevinirim........

canım araba kullanmak kitaplardan vs öğrenilmiyor tamamiyle deneme yanılma... ben 7 yıldır ehliyet sahibiyim ama babamın arabasına kıyamadığım için kullanmıyordum .. malum ehliyet araba kulanmıyor ..kendi arabamı aldıktan sonra carparsam da benim diyip cesaretlendim 2 yıldır trafiğe cıkıyorum cıktıkça kendime güvenim geldi önceden 500 mt ileride biri karsıdan karsıya gecse kaplumbağa hızıyla giderken bile paniğe kapılıyordum şimdi :nazar:

eğer imkanın varsa yanına bilen birini alıp sık sık trafiğe cık önce tenhalarda yavas yavas kalabalıkta

Var hemde 3 yildir ama sorun bakimkac kere kullandim araba.Iki elin parmaklarini gecmez.Niye cunku bekarken babam ve abimden sira gelmezdi evlenincede buranin kurali duzeni baska korkuyorum.Eee ben niye aldimki ehliyeti yavvv :roflol:

Benimde 2 yillik sureli ehliyetim var..Kullaniyorumda zaten...Ama iki yil içinde sinava girip ehliyeti almam lazim...Anlayacaginiz yakinda olacak SIKKINI isaretledim....:))))

varda canım kimlik vazifesi görüyo sadece malesef kocam arabasını vermiyo banada araba almıyo offf...

Ehliyetim var...a.s

Çok pis kaza yaparım.Duran araba gördümmü dayanamam patlatırım...
1 tane duran arabanın aynasını götürmüşlüğüm,birde park halindeki arabaya geri geri gelirken patlatmşlığım var..tatlicadiarzu

Şaka bi yana Allah beterinden korusun.Kimselere can acısı,mal acısı yaşattırmasın.Bu iki küçük kaza beni çok etkiledi.Çok tedirginim şimdi trafikte:çok üzgünüm:

Ehliyetim var!

*Acemi sürücülerin akan trafikte acemiliklerini atmalarına
Şehirler arası yollarda sol seridi işgal eden 90 km nin altında giden sürücülere
gıcık kapıyorum.
:kahve:

Son düzenleme:
gecen ay aldim ehliyetimi ama buranin kanunlarina gore,yasimda etki ettigi icin 1 sene trafige tek basima cikamayacam benneyaptımki

18 yıl oldu eskidimi ne dökülüyo..yenilemek lazım da sahi masraf gerektiriyormu..pvc kaplamalarla toparlamaktan gına geldi:bbo:

Back
X