Anket KK'da kimlerin ehliyeti var??

Ehliyetiniz var mı?

• Ankete Katılan
    524
9 Senelik Ehliyetim Var.ve Ehliyetimi Aldiğim Günden Bugüne Arabam Var.hiç Kazam Yok çok şükür.allah Kimseyede Göstermesin.

13 yıllık ehliyetim var.Allaha şükür şimdilik kazam yok.Allah hepinize kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

benimde 4 yıldır ehliyetim var!!! Allaha şükür ufak çizikler(park yüzünden) haricinde arabaya bi zarar vermedim!!!

benım var uc ay once aldım ben cok meraklı oldugum ıcın araba kullanmaya hemen cıktım trafıge cok sevıorum araba kullanmayı

Benim de var ,nerdeyse 10 yıldır..
Ama alırken de hevesim yoktu;(bulunsun diye almıştım.)Şimdi de yook:))Eşim kullanırken dinlediğim şarkılar meditasyon gibi geliyo bana.İstanbul trafiğinde kendimi düşünemiyorum bile ..

16 yillik ehliyetim var ama gericirdigim büyük bir kaza yüzünden bes yildir kullanmiyordum üc hafta önce yeniden basladim kullanmaya hala biraz korkuyorum unutmusum nerdeyse

benimde var.Hemide artıkıın usta şöfeeerriimm:))Allah kaza bela vermesin hiçbirimize.Allegriammm hayırlı olsun kuşumm...

evet var 3 sene oldu allaha şükür bir kere ufak bi kaza geçirdim oda arabayı ilk aldımda ee olcak okadar örencez:roflol: bide arada tanponu sürttürüyorum ama o artık geleneksel oldu ayda bir sürttürmezsem olmuyo :))))

Benim var ergün 100 km şehirlearası yolum var gidip geliyom. Yeni ehliyet alacaklara tavsiyem dikkatli kullanın. Hızlı kullanmak iyi şoför olduğunuz anlamına gelmez mühim olan reflekslerdir. O da zamanla kazanılır tek elle kullanıcam, hem kullanıcam hem telle konuşucam, şu arabayı sollicam gibi artistlikler yapmayın. İyice pratikleşince o artistlikler zati kendiliğinden gelip yerleşiyorsengözlerimebaksanab

benimde var canım ama çok heyecanlanıyorum trafiğe çıkmaya artık bunuda yeneriz inşallah

Benimde sorarsan var amaaa...
bende çok heyecan ve stres yapıyo kullanırken ayda yılda bir kullandığım zaman malesef...ama çok zevkli bi şey .yerimseniben

Back
X