• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da ve facebookta beğeni alınganlığı...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
ben burda diyelim ki aramızda bi fikir anlaşmazlığı oldu, benden alıntı yaptı cevap verdi ben polemik olmasın diye beğeni yapıyorum bunun anlamı tamam söylediğin gördüm ama cevap vermeyeceğim yani yorumunu beğendimden değil, ya da benim açtığım bir konuya cevap yazdı, nezaken konuma yazdığın için teşekkür ederim beğenisi yapıyorum son çıkıp bir üye diyor ki neden beğendin:KK53:
benzer şey sosyal medyada, duvarımda paylaştığım bişeye karşıt görüşte olsada bi yorum yapmış, benim sayfama yazıdığı için bir nevi misafirperverlik yapıyorum, özelden bir mesaj geliyor, neden beğendin:KK53:
bi de tam tersi versiyonları var tabii, durumumu beğen neden beğenmedin, bak bi resim payşatım neden beğenmedin, yorumda yaz falan, bayılcam:confused:
nedir bu beğeni düşkünlüğümüz ve alınganlığımız?:KK51:

Son düzenleme:
Ben konuma gelen her yorumu beğenirim.
Olumlu olumsuz olsun, hoşuma gitsin gitmesin.
Konumu okuma ve yorum yazma nezaketi gösterdiği için yaparım bunu :)

Onun dışında sadece görüşünü ve paylaşımını beğendiklerimin yorumunu beğenirim.
Bana hiç mesaj gelmedi neden beğendin diye.
Tuhaf bir durum cidden :KK53:

Ben konuma gelen her yorumu beğenirim.
Olumlu olumsuz olsun, hoşuma gitsin gitmesin.
Konumu okuma ve yorum yazma nezaketi gösterdiği için yaparım bunu :)

Onun dışında sadece görüşünü ve paylaşımını beğendiklerimin yorumunu beğenirim.
Bana hiç mesaj gelmedi neden beğendin diye.
Tuhaf bir durum cidden :KK53:

yok canım kk da bana da gelmedi özel mesaj olarak, o gelen mesajlar facebooktan:KK53:
ama kk da da ortaya yazıyorlar zaten neden beğendin diye

Çünkü sanal da olsa beğenilme duygusu bir keyif, bir güven duygusu veriyor galiba. Ya da beğendi demek ki onaylanıyorum diyip onaylanma isteği de olabilir.
Misal; En'ler yarışmasında " en ısınamadığınız üye" konusu diğerlerinden daha fazla mesaj almış durumda, yakınmalar "nasııl beğenilmem" in dışavurumu gibi.

Bazen burda normalde hiç bir görüşüne katılmadığım bir üyenin öyle bir yorumuna rastlıyorum ki beğenmemek olmaz diyorum :KK48: Sanal ortamda kin tutmamaya özen gösteriyorum, tartışma yaşadığım bir üyeyi ertesi gün unutuyorum kimdi diye...
Beğen ya da beğenme o senin kendi bileceğin iş. Sana 'niye beğendin, ayy niye beni beğenmedin' diyenler çok ayıp ediyor. Keyfim bilir de geç...

Çünkü sanal da olsa beğenilme duygusu bir keyif, bir güven duygusu veriyor galiba. Ya da beğendi demek ki onaylanıyorum diyip onaylanma isteği de olabilir.
Misal; En'ler yarışmasında " en ısınamadığınız üye" konusu diğerlerinden daha fazla mesaj almış durumda, yakınmalar "nasııl beğenilmem" in dışavurumu gibi.

valla ödül ceza eğitiminin yarattığı en büyük ve çağımızın hastalığı "onaylanma", malesef:KK53:

şey ya onu okumuştum beyindeki yansıması aynen dediğiniz gibi ödülle aynı bölgeyi eşleştiriyormuş
hatta şu gülümseme smiley i var ya o da öyle
onu görünce ödüllendirilmiş hissediyormuşuz
ne garip insanoğlu yeminle

Back
X