- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
ben burda diyelim ki aramızda bi fikir anlaşmazlığı oldu, benden alıntı yaptı cevap verdi ben polemik olmasın diye beğeni yapıyorum bunun anlamı tamam söylediğin gördüm ama cevap vermeyeceğim yani yorumunu beğendimden değil, ya da benim açtığım bir konuya cevap yazdı, nezaken konuma yazdığın için teşekkür ederim beğenisi yapıyorum son çıkıp bir üye diyor ki neden beğendin
benzer şey sosyal medyada, duvarımda paylaştığım bişeye karşıt görüşte olsada bi yorum yapmış, benim sayfama yazıdığı için bir nevi misafirperverlik yapıyorum, özelden bir mesaj geliyor, neden beğendin
bi de tam tersi versiyonları var tabii, durumumu beğen neden beğenmedin, bak bi resim payşatım neden beğenmedin, yorumda yaz falan, bayılcam
nedir bu beğeni düşkünlüğümüz ve alınganlığımız?

benzer şey sosyal medyada, duvarımda paylaştığım bişeye karşıt görüşte olsada bi yorum yapmış, benim sayfama yazıdığı için bir nevi misafirperverlik yapıyorum, özelden bir mesaj geliyor, neden beğendin

bi de tam tersi versiyonları var tabii, durumumu beğen neden beğenmedin, bak bi resim payşatım neden beğenmedin, yorumda yaz falan, bayılcam

nedir bu beğeni düşkünlüğümüz ve alınganlığımız?

Son düzenleme: