- 15 Aralık 2013
- 15.757
- 36.221
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ay hiç azimli değilimdir. Her işi yarım bırakırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ızlemıyorumm ben .. ay bu sene takıp etıgımmm şöyle bi dusundum dee yok valla bi analar anneler mı ne onu ızlıyorumm ama duzenlı degıl .. ben seye baglandımm bii kısmetse olur gündüz kusagı @Margarikotin e anlatırım bıdee onu rehin alırımmm izlerkenngeçen kara sevdanın son bölümünü izledin mi ne döktürdü be ben bile hayran oldum zaten severim kendisini
izlemediysen başla çok güzel dizi çarşambaları gösteriliyoryok canım ızlemıyorumm ben .. ay bu sene takıp etıgımmm şöyle bi dusundum dee yok valla bi analar anneler mı ne onu ızlıyorumm ama duzenlı degıl .. ben seye baglandımm bii kısmetse olur gündüz kusagı @Margarikotin e anlatırım bıdee onu rehin alırımmm izlerkenn![]()
![]()
baslarım tatlımm , sen kısmetse olur ızlıyo musnnnnnizlemediysen başla çok güzel dizi çarşambaları gösteriliyor
Cansın sende
![]()
evet feraceli sen ders çalışmıyordun bol bol depresyona giriyordunhadi ya ciddenmi karıştırmış olmayasın iyi düşün
Ahahah allah raz8 olsunevet feraceli sen ders çalışmıyordun bol bol depresyona giriyordun
o zaman seni en çok depresyona giren ama azmedip hemencecik çıkıveren üye ilan ediyorum![]()
ne demek şekerim sen iste her zamanAhahah allah raz8 olsun
ne demek şekerim sen iste her zaman
seviyorum seni bu arada çok sempatik ve iyi kalplisin
aaa nişan yapmıştınız demi en son abla?Mesela ben uzun uğraş ve azimler sonucu kaynana oldum![]()
a
aaa nişan yapmıştınız demi en son abla?
Düğün oldu mu yoksa?
Nasıl damatla aranız?![]()
HanimKelesimiGetir her yıl enlerde azimle avatarını ve nickini yarıştırıyor