- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
önden birileri yazsın. ben ilk yazmam. sonrasını bilemem yinede. yazarsanız yazarım yada yazmam. başıma dert almak istersem yazarım istemezsem yazmam vb vb vb:)
Janm çok sikkin sevdim insanimdan ayrildim aklima kotu şeyler geliyo..
İnsanından mi ayrildin? Vay arkadaş benim hiç insanım olmadi. Bi kaplumbagam vardı o da rahmetli oldu. Barınaklara falan baksaydin başkası sahiplenmiştir belki insanını.
Birsen nasıl hatırladın bunukadesa ' nın " camın önünde bekliyorum " cümlesini, caminin önünde bekliyorum diye anlaması ve bundan sonra olan mesajlar . :)
Doğru hatırlıyorumdur umarım kişiyi ve konuyu. :) :)
gerçekten çok komikmiş kahkaya attımBu bizim geyik topigi zamanından bir olay hatırladıkca gülerim.üye adı yok ama çünkü çok eski bir olay bu.
Şimdi üyenin adını tam hatırlamıyorum ama diyet topiklerinin birine ambitious diye bir hatun üye olmuş.diğer üyelerden biri de aynen şu muhabbeti başlatmış
Üye: Canim bu nicki almana nasıl izin verdiler
Ambitious:niye ki neyi var
Üye:ya ne bileyim sevgilinin mi eşinin mi adı Oğuz bilmiyorum ama yani ayıp bi nick biraz kızıp mi aldın naptin
Ambitious:şokta,yok canım bu ingilizce bir kelime
Hahahaha :) aklına geldikçe kahkaha atıyorum
Okurken lütfen ambitious kelimesini türkçe okuyup ayıplı düşünün
Aynen...bir-iki gün önce de bir konu vardı
toplu taşımaya binen bir arkadaşımız insanların kendisine dokunmasından rahatsız olmuş ve bunu anlatmıştı
başka bir üye de '' seninki yine iyiymiş, metrobüse binerken arkadan yumrukluyorlar'' yazmıştı... çok gülmüştüm...
Bende öyle okudum amaBu bizim geyik topigi zamanından bir olay hatırladıkca gülerim.üye adı yok ama çünkü çok eski bir olay bu.
Şimdi üyenin adını tam hatırlamıyorum ama diyet topiklerinin birine ambitious diye bir hatun üye olmuş.diğer üyelerden biri de aynen şu muhabbeti başlatmış
Üye:ya ne bileyim sevgilinin mi eşinin mi adı Oğuz bilmiyorum ama yani ayıp bi nick biraz kızıp mi aldın naptin
Sonra kk da bütün kocalarin sevgililerin lakabi ouz olmuştuBu bizim geyik topigi zamanından bir olay hatırladıkca gülerim.üye adı yok ama çünkü çok eski bir olay bu.
Hatta benim oğlanın adı Oğuz olduğu için adım ambitiousun anası kalmıştı haha :)Sonra kk da bütün kocalarin sevgililerin lakabi ouz olmuştu
Bu bizim geyik topigi zamanından bir olay hatırladıkca gülerim.üye adı yok ama çünkü çok eski bir olay bu.
Kardelenin başbakana yazdığı şiirinin altına ismini hatırlamadığım bir üyenin
-2/a dan kardelene şiiri için teşekkür ediyoruz demesi. Çok gülmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?