- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
kızkurusu sağolsun hem kendisi lafa giriyor hem de ayrıldık yazıyor .severek ayrılalım bari dedim ben deBenim komik buldugum çok yorum var ama aklıma pek gelmiyor
Siyasette A atlantistengelenkadin bir üye ye aa ayrıldık mi sahi mi nafaka falan istemiyorum diye bir yorum yapmıştı ona çok güldüm bugün :))))
hep kocalara neden ouz diyorlar diye merak etmiştimSonra kk da bütün kocalarin sevgililerin lakabi ouz olmuştu
Yapayim kizlik zariBirebir konudan alıntı
Arkadaşlar lütfen kimse yi yadırgamayın! !! Yadirgadığınız şeyler başımıza gelmeden ölmeyiz. .!
Benim 3 yıllık bi ilişkim vardı eklenecektik ama olmadı. . Ikiskiye girdik 3 yil boyunca.. ilkim di benim ama kan gelmediği için bana inanmadi ve.. 3 yil yine de dewam ettik.. onu çok sevdim. . Ve şimdi ayrıyiz. .. Benim ewlenecegim kadın sen değilsin dedi... kadinlik gururumu kırdı. . Ben ona yalan söylemedim hic ama o bana inanmadi... Şimdi ayrıldık fakat ben ne yapacağım bilmiyorum yardım lütfen. .. zar diktirmek çok pahalı. . Ve yapayım kizlik zarı diye bişey duydum.. ama kullananlar memnun.. yapayım kizlik zar hakkında başka bişey de duydum.. evlenmeden önce evlenecegin adam seni sicak suya oturtuyor ve ilişkiye girmeden kan geliyormuş. . Sonra da kapı önüne atılıyor sun tabii.. kullanan ve başına gelen varsa yazın lütfen
Benden gelen cvp
sıcak suya oturtmak nedir yav kapağı açılmayan kavanozu açar gibi
office
o değil de şimdi Mune gelip hepimizi leğene oturtacak, çok zıpladım bugün korkuyorum
kızın biri gelmiş yine bir gün şununla seviştim bununla seviştim şimdi evlenicem
diktirmeye yer arıyorum yazmış
KarKralicesi miktirin miktirin sonra gidin diktirin yazmıştı
kopmuştum o yoruma
tövbe estarafullah tövbe ııyyykthemis1990 hiç unutmuyorum limoncu kocasının şey yapmaya ne kadar düşkün olduğunu anlattığı bir konuda çıplak geze geze basur oldum yazmıştı
Biz şok tabii ne alaka diyoruz meğerse cibil cibil gezmekten ishal olmuş sonra da basur
Ay midem bulandı yazarken gı
Noldu miden mi kalktıtövbe estarafullah tövbe ııyyyk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?