- 15 Aralık 2013
- 15.761
- 36.225
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Tesekkur ederim her ne kadar nefret etmişseniz de benden kendi dogrularimi savunarak o kadar üye içerisinden kendimi öne sunabilmişim demekki
beni çok tanımayanlar soğuk bulur genelde. ama aslında öyle değilim.:)ben yazıyorum @Sephoraa (beni linç edecek bugün neyse:)) )
marilyn monroe
başka mai vardı..
genelde aslında siyasi görüşten elemişim gibi kafamda ama yok O okypete ye mesela ne kadar alınsam kızsam da ona soğuk hissetmedim neden bilmiyorum, umarım karşılıklıdır.arada atar gider yapıyorsak da
benn değilimmmm
Valla kakao o en son arkadaşım yazmış olayiyla kendini uzaklara attın be yavrumbenn değilimmmmele beni ,,ele benii..
inanmıyorsunuz ama olay düşündüğünüz gibi değil.. koca bir sayfa açıklamamı yaptım karanfil yapacak daha bişeyim yoktur.. ve sen hayır bildiğiniz gibi değildir diyen bana inan ve beni elee..Valla kakao o en son arkadaşım yazmış olayiyla kendini uzaklara attın be yavrum
ben o kategoriye oy kullanmadım yokki öyle asabi bir kişi tartıştıklarımda bile yok..Beni kendine uzak görenleri göreyim bi hele
En asabi kk uyelerinde adayim haaa ona göre
Ben Karatayci bi insanım tatliya böreğe kanmam kanamam kanmama gerekir. Kanmamaliyim Allahim litfennn.inanmıyorsunuz ama olay düşündüğünüz gibi değil.. koca bir sayfa açıklamamı yaptım karanfil yapacak daha bişeyim yoktur.. ve sen hayır bildiğiniz gibi değildir diyen bana inan ve beni elee..tatlılar ,, börekler yaparım.. bende varya aklım ,,fikrim tatlıda mutfakta
ha haytt yakaladım senii intikam saati karanfil..tee işte burada bu resmi buraya koyar ben kaçarr..Ben Karatayci bi insanım tatliya böreğe kanmam kanamam kanmama gerekir. Kanmamaliyim Allahim litfennn.
Eee boşuna uzak hissetmiyormusum demek ki. Kacarak uzaklasiyorum burdan.ha haytt yakaladım senii intikam saati karanfil..tee işte burada bu resmi buraya koyar ben kaçarr..
Eki Görüntüle 1707719
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?