KK'de ki Sana EnUzak Oldugunu Dusundugun Uyeler Kimler ?

ben yazıyorum @Sephoraa (beni linç edecek bugün neyse:)) )
marilyn monroe
başka mai vardı..
genelde aslında siyasi görüşten elemişim gibi kafamda ama yok O okypete ye mesela ne kadar alınsam kızsam da ona soğuk hissetmedim neden bilmiyorum, umarım karşılıklıdır.arada atar gider yapıyorsak da

beni çok tanımayanlar soğuk bulur genelde. ama aslında öyle değilim.:)
bu arada aynen. karşılıklı bende sana karşı negatif hiçbir şey hissetmedim.
. siyaset maalesef bazen sevdiğin yakın bulduğun kişileri bile bazı dönemlerde karşı karşıya getirdi. bazen diyorum şu bölüm kalksada bizde eskisi gibi yumoş yumoş birbirimizle zaman geçirsek.
siyaset bu sene popüleritede bdvyi solladı geçti. ama düşmanlıklarıda çok artırdı. o yüzden ne kadar siyaseti sevsemde olmasa çokta üzülmem sitede.
hoş sırf onun için yani siyaset için ediliği bıraktık ama o kadar sevsemde o bölümü,insanlar birbirine düşman olmasın arrtık diye bu sevgimden fedakarlıkta yaparım

Valla kakao o en son arkadaşım yazmış olayiyla kendini uzaklara attın be yavrum
inanmıyorsunuz ama olay düşündüğünüz gibi değil.. koca bir sayfa açıklamamı yaptım karanfil yapacak daha bişeyim yoktur.. ve sen hayır bildiğiniz gibi değildir diyen bana inan ve beni elee.. tatlılar ,, börekler yaparım..bende varya aklım ,,fikrim tatlıda mutfakta

Ben Karatayci bi insanım tatliya böreğe kanmam kanamam kanmama gerekir. Kanmamaliyim Allahim litfennn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…