- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Bende seviyorum ki kardesimi ❤❤Seviyorum kız seni
Şokolatın yesin seniii ♡♡♡Caaanım şokolatımmm
Aşkımsınn :) seni özlüyorum nanacım konuşamıyoruz pek. Hep aklımdasın ama :) canım arkadaşım
ben o yüzden hiç girmiyorumDaha aklima gelmeyen birsuru insan var ama olmaz ki boyle :)
Ama seni de yerimmm o oklavayida yerimmm :) cok tatlisin sen. Kiz valla hemn yazip cikayim dedim sonra bi dusundum sohbet arkadasim cok benim. Hadi opimde barisalim :*
çok kırıldım çokAma seni de yerimmm o oklavayida yerimmm :) cok tatlisin sen. Kiz valla hemn yazip cikayim dedim sonra bi dusundum sohbet arkadasim cok benim. Hadi opimde barisalim :*
Yaaa yapma oyle, yakiniz tabikide mahperiyi cok ugrastirdim vok rahatsiz ettim ondan oyle yaptim. Kusmeeçok kırıldım çokbiz yakın değilmişiz demek ki
tamam kız tamamYaaa yapma oyle, yakiniz tabikide mahperiyi cok ugrastirdim vok rahatsiz ettim ondan oyle yaptim. Kusmee
Gercekten uzuldum ya. Burda cok guzel arkafasliklar var hepsini yazmamiz gerek aslindatamam kız tamam❤♡❥ღ❣
ben artık o yüzden etiketleme işine girmiyorum çünkü etiketlemediim oluyor küsüyor(mesela benGercekten uzuldum ya. Burda cok guzel arkafasliklar var hepsini yazmamiz gerek aslinda:
Dogru soyluyosun wallaben artık o yüzden etiketleme işine girmiyorum çünkü etiketlemediim oluyor küsüyor(mesela ben)
Ben uzun bir liste yaptım içim rahat :))Dogru soyluyosun walla
En dogrusunu yapmissin :/Ben uzun bir liste yaptım içim rahat :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?