- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa cok Sasirdim yaa beklemiyordum cok tesekkur ederim
Bak o dogru hic suphem yok :) iyi ki varsinKafalarımız bir çalışıyordarkmore :)
Ilk beni yazmasaydin seni kotu yapardim haftaya. Ucuz kurtuldun..![]()
En yakin derken ben km olarakIlk beni yazmasaydin seni kotu yapardim haftaya. Ucuz kurtuldun.![]()
yerim ben seni , zaten ozlemistimEn yakin derken ben km olarak
Ben sana sana sadece km olarak degil kalp olarak yakinim cicim.En yakin derken ben km olarak
yerim ben seni , zaten ozlemistim![]()
KK burası tatlım benim kısa tutulmaz yazdığın dost isimleri canımsınO kadar çok ki ...
@Margarikotin benim ilk göz ağrılarım
@Nevreste
@adra
@Efser
@_VUSLAT_ Mutfak güzellerim
@Jelesec benim kahkaha makinem ... Tüylü de vardı ama uğramıyor artık
@Mune her daim sohbetdaşım
@azerinnn , D Deniz M Gunes , @Tiryandafila , @rabia01 ,@_NurteN_ , @kadesa @Elif , @office ........... Biri beri durdursun yoksa tüm kk yı yazacağım
Daha da yazmadıklarım vardır mutlaka ...
Ya bana hep uzun yazıyorsun derler , bunu da kısa tutamadım şimdi farkettim![]()
yazaydin ben de bitli lucky yazardimBasina uyus lingen yazacaktim kiyamadim.Benden de sana bi mucuksss.
![]()
yazaydin ben de bitli lucky yazardim![]()
sen bilirsin matematik yazilisinda bögürme o zaman 3cü sorunun 5ci sorunun cevabi ne diye söylemicem isteAhahaha. Yaz ben de hocam sacimi cekiyor bu lingo derdim. Alirdin sifiri, otururdun asagi .![]()
sen bilirsin matematik yazilisinda bögürme o zaman 3cü sorunun 5ci sorunun cevabi ne diye söylemicem iste![]()
ooo matematikte kapisiriz diyon yani sevdim seni sütoglanMatematikten kimseye soru sordugum gorulmemis. Biyoloji, kimya deseydin tamamdi.![]()